Ο Φαν Χάαλ στην έξοδο και ο Μουρίνιο καραδοκεί

Ο Φαν Χάαλ στην έξοδο και ο Μουρίνιο καραδοκεί

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία δύο αγώνων για να γλιτώσει τη θέση του φαίνεται να λαμβάνει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λούις Φαν Χάαλ, την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Αγγλία οργιάζουν για συμφωνία σε όλα με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο η εντός έδρας ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Νόριτς με 2-1 έφερε στα πρόθυρα της απόλυσης τον Ολλανδό προπονητή, που έχει φέρει την ομάδα όχι μόνο μακριά από την κορυφή αλλά και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ.

Η απόφαση για την αποπομπή του κ. Φαν Χάαλ πλέον εξαρτάται από τους αδελφούς Γκλέιζερ, τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, αλλά φαίνεται ότι του δίνεται διορία για τους αγώνες με την Στόουκ και την Τσέλσι, την πρώην πια ομάδα του κ. Μουρίνιο, για να αναστρέψει την κατάσταση. Οπως σχολίασε μάλιστα Βρετανός δημοσιογράφος, οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έχουν πλέον τη δυνατότητα στους δύο αυτούς αγώνες να επιλέξουν μεταξύ των κ. Φαν Χάαλ και Μουρίνιο.

Πρωταθλήτρια κόσμου αναδείχθηκε την Κυριακή η Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της αργεντίνικης Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξήχθη στην Ιαπωνία. Ενα υπέροχο τέρμα του Λιονέλ Μέσι και δύο του Λουίς Σουάρες χάρισαν στην Μπάρτσα τον τρίτο της παγκόσμιο τίτλο.

Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε στην άτυχη Ράγιο Βαγιεκάνο, που έκανε το λάθος να προηγηθεί με 1-0 στο Μπερναμπέου. Η Ρεάλ πέτυχε περισσότερα γκολ από τον αριθμό των παικτών της αντιπάλου της, αφού νίκησε τους 9 παίκτες της Ράγιο με σκορ 10-2.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT