Yπογράφει ο Μπουμάλ, εξελίξεις με Καρέλη

Yπογράφει ο Μπουμάλ, εξελίξεις με Καρέλη

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τελευταία πινελιά μπαίνει σε λίγες ώρες και από σήμερα το μεσημέρι, ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα είναι και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 26χρονος Καμερουνέζος επιθετικός πήγε χθες (συνοδεία του μάνατζέρ του, Στράτου Φαρφαλιού) στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησαν, παρουσία και των Φύσσα, Βόκολου, τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Θα είναι διάρκειας 2,5 χρόνων με απολαβές 230 χιλ. ευρώ ετησίως, συν κάποια μπόνους επίτευξης ομαδικών στόχων, όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου και η συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς ή του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπουμάλ πέρασε εν συνεχεία από ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι, μαζί με τις εργομετρικές. Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τα αποτελέσματα, θα ξαναπάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιο και μετά θα μεταβεί στο «Γ. Καλαφάτης» όπου θα έχει μια πρώτη γνωριμία με τον Αντρέα Στραματσόνι και τους νέους συμπαίκτες του. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και υπολογίζεται άμεσα από τον Ιταλό προπονητή, εκτός από το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο στο οποίο είχε οριστεί από την πρώην ομάδα του να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής για τις 4 κίτρινες που συμπλήρωσε.

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στο θέμα του Καρέλη, ο οποίος είναι στο στόχαστρο αρκετών ξένων ομάδων, δύο εκ των οποίων (Γκενκ και Παλέρμο) έχουν ήδη δείξει ζωηρό ενδιαφέρον και έχουν προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές. Εάν οι «πράσινοι» θεωρήσουν ικανοποιητικό το ποσό της προσφοράς, ο διεθνής επιθετικός θα πωληθεί και στη θέση του θα αποκτηθεί άλλος παίκτης για να πλαισιώσει τον Μπεργκ στην επίθεση. Εάν παραμείνει, λογικά δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή εκτός εάν αποκτηθεί επιθετικός ως εναλλακτική επιλογή και όχι βασική.

• Περισσότεροι από 100 συμπολίτες μας, μέλη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, επισκέφθηκαν χθες το «Γ. Καλαφάτης», ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του και πήραν δώρα και αυτόγραφα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT