Λέτο: «Επέστρεψα για τους φιλάθλους»

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκηνικό Λεωφόρου έστησαν στο «Ελ. Βενιζέλος» περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού για να υποδεχθούν έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες της «πράσινης» εξέδρας, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης! Ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στην Ελλάδα ή μάλλον επέστρεψε… σπίτι του όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος και σίγουρα δεν ξαφνιάστηκε από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτή τους την αγάπη, άλλωστε, επιδίωξε να γυρίσει στην ομάδα όπου έζησε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Περίμενα την επιστροφή μου και σήμερα μου δόθηκε ξανά η ευκαιρία. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί που έχουν έρθει εδώ. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις με λόγια, αλλά είναι ιδιαίτερη η χαρά που βρίσκομαι εδώ και πάλι. Εχω έρθει πίσω γι’ αυτούς τους φιλάθλους» δήλωσε χαρούμενος και συγκινημένος ο Λέτο, βλέποντας τόσο κόσμο στην υποδοχή παρά τα προβλήματα στις μετακινήσεις που προκάλεσε η χθεσινή γενική απεργία. Ο 29χρονος Αργεντινός θα ολοκληρώσει, σήμερα πιθανώς, τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την επιστροφή του Λέτο είναι και ο Αντρέα Στραματσόνι. Το γιατί, το εξήγησε στην κάμερα της NOVA: «Γνωρίζω τον Λέτο και μίλησα μαζί του όταν ο πρόεδρος μου είπε ότι υπάρχει η πιθανότητα να τον αποκτήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει που τον αγαπούν οι οπαδοί μας, όμως εάν είναι εντάξει και ο γιατρός πει ότι είναι καλά, τότε είναι ένας παίκτης και ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας. Και θα είμαι χαρούμενος αν όλα πάνε καλά. Ο Λέτο δεν ήταν στα μεταγραφικά μας πλάνα, γιατί η περίπτωσή του προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, όμως δεν έχουμε κάποιο παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Μου αρέσει να διαθέτω ποιοτικούς παίκτες με χαρακτήρα. Υπάρχουν ήδη πολλοί τέτοιοι παίκτες στην ομάδα και μπορεί να προστεθεί άλλος ένας. Γνωρίζει πολύ καλά τον Παναθηναϊκό και πώς να κερδίσεις εδώ».

Κλίμα συγκίνησης υπήρχε χθες και στο «Γ. Καλαφάτης», όταν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος πήγαν εκεί για να αποχαιρετήσουν τους παίκτες, μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη ημέρα. Φανερά συγκινημένοι και οι δύο, τους ζήτησαν δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πετύχουν αυτά που πραγματικά τους αξίζουν.

• Οι νέες ενοχλήσεις του Μπεργκ στον προσαγωγό τον οδήγησαν, με άδεια του Παναθηναϊκού, στη Σουηδία προκειμένου να συμβουλευτεί τον γιατρό της εθνικής ομάδας της χώρας του. Επέστρεψε στην Αθήνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε λόγω ίωσης ο Μέστο, η συμμετοχή του οποίου στον αυριανό (19.30) αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη στη Λεωφόρο είναι αμφίβολη. Εκτός πλάνων είναι οι Μαμούτε, Τελάντερ και Σάντσεθ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT