Πετάει για Βρυξέλλες και Αντερλεχτ ο Ολυμπιακός

Πετάει για Βρυξέλλες και Αντερλεχτ ο Ολυμπιακός

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τον τραυματία Πάρντο, τον ανέτοιμο Ερνάνι και τον τιμωρημένο Ελαμπντελαουί, αναχωρεί στις 9.30 το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού για τις Βρυξέλλες, όπου αύριο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι με την Αντερλεχτ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αντιθέτως, στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται ο Καμπιάσο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να χρησιμοποιηθεί ο έμπειρος Αργεντινός ως παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς, με τους Κασάμι και Ζντιέλαρ να διεκδικούν τη θέση του δεύτερου αμυντικού μέσου. Σε ό,τι αφορά τον αντικαταστάτη του Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας, θα είναι ο Λεάντρο Σαλίνο.

Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ρομπέρτο κάτω από την εστία, οι Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας και Μασουακού στην άμυνα, με τους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι ή Ζντιέλαρ να κινούνται μπροστά τους. Οι τρεις της μεσαίας γραμμής πιθανότατα θα είναι οι Ντουρμάζ, Φορτούνης και Σεμπά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Ιντέγε. Υπάρχει, πάντως, το ενδεχόμενο της συνύπαρξης των Φορτούνη και Ντομίνγκεζ. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Σεμπά θα βρεθεί στον πάγκο.

Στην αποστολή βρίσκονται είκοσι ποδοσφαιριστές, οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος, Ζντιέλαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν απόψε στις 19.30 στο γήπεδο της Αντερλεχτ, το «Κοσντάντ Βάντεν Στοκ».

Τον αυριανό αγώνα θα παρακολουθήσουν 1.200 φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο είτε από την Ελλάδα, είτε από την κεντρική και τη βόρεια Ευρώπη. Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε γκάλοπ του Eurosport με θέμα τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» πήραν την 5η θέση πίσω από τους υποστηρικτές της Σπόρτινγκ, της Σπαρτάκ Μόσχας, της Μπενφίκα και της Σεντ Ετιέν. Ανάμεσα σε άλλους, πίσω τους άφησαν τους οπαδούς της Ντόρτμουντ, της Λίβερπουλ, της Μαρσέιγ, της Μπάγερν, της Μάντσεστερ Γ. και της Γιουβέντους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT