Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΟΚ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, αφού κέρδισε στο γήπεδο της Τούμπας τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ των Πέλκα και Μακ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς, αφού ο έλληνας μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα στο 17ο λεπτό και στη συνέχεια οι θεσσαλονικείς διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμά τους.

Σε αυτό βοήθησε και το σκληρό παιχνίδι των δύο αντιπάλων, αφού ο αγώνας σημαδεύτηκε από δυνατά μαρκαρίσματα και εντάσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ήθελαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπορούσαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν δεύτερο γκολ στο 77' και η σεμνή τελετή να λάβει τέλος.

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν νωρίτερα Παναιτωλικός και Ξάνθη.

Ο Παναιτωλικός  βρέθηκε να χάνει 0-2, όμως κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» και να αναδειχθεί ισόπαλος 2-2 με τη Ξάνθη, στο δεύτερο χρονικά ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League. Ο Καπετάνος είχε ανοίξει το σκορ στο 34΄ και στο 63΄ ο Παπαστεριανός διεύρυνε το προβάδισμα για τους Ακρίτες.

Στον αγώνα που 'άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ουραγός Καλλονή με 2-1 επί του Πλατανιά Ο Μάρκοβιτς στο 20΄ και ο Ελακόπουλος στο 56΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Κρήτες μείωσε στο 71΄ ο Ανγκούλο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT