Στόχος η παραμονή στο Ρίο για τα κορίτσια της συγχρονισμένης

Στόχος η παραμονή στο Ρίο για τα κορίτσια της συγχρονισμένης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να… αλιεύσουν την ολυμπιακή πρόκριση θα βουτήξουν στην πισίνα του Ρίο ντε Τζανέιρο οι αθλήτριες του ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης. Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Κουτίδη βρίσκονται, ήδη, στην πόλη της Βραζιλίας, όπου σήμερα θα αρχίσει η διοργάνωση.

Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Ευαγγελία Κουτίδη αγωνίζονται στο τεχνικό ντουέτο ενώ αύριο η Πλατανιώτη με την Εβελίνα Παπάζογλου θα πάρουν μέρος στο ελεύθερο ντουέτο. Εάν οι «γοργόνες» μας δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στο ελεύθερο ντουέτο του Β΄ γύρου (6/3) για να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους.

Οι αθλήτριες της συγχρονισμένης έχουν δυνατότητες για να κατακτήσουν το «εισιτήριο», κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις τους: «Θεωρούμε δεδομένο ότι θα κατακτήσουμε την πρόκριση. Είμαστε καλά προετοιμασμένες και ενθουσιασμένες», δήλωσε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, ενώ η Κουτίδη προτίμησε να σταθεί στις δυσκολίες της προετοιμασίας: «Ηταν δύσκολη η προετοιμασία, αλλά το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έχουμε άριστη συνεργασία».

Στο Ρίο, οι αθλήτριές μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα προγράμματα των αντιπάλων, αλλά και να δοκιμάσουν τις δικές τους δυνατότητες σε διαφορετικές, από την Ελλάδα, καιρικές συνθήκες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT