Νούμερο 2 στην UEFA ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Νούμερο 2 στην UEFA ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέλαβε την θέση του  εκτελεστικού διευθυντή της UEFA και θα αντικαταστήσει τον Τζιάνι Ινφαντίνο που πριν από μερικές ημέρες αναδείχθηκε πρόεδρος της FIFA. Είναι η πρώτη φορά που Eλληνας ανεβαίνει τόσο ψηλά στην ιεραρχία της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Κατά την συνεδρίαση της Παρασκευής, η αρμόδια επιτροπή δεν αποφάσισε την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, στη θέση του Μισέλ Πλατινί που έχει τιμωρηθεί. Η UEFA αποφάσισε να περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης από το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει ο Γάλλος παράγοντας.

Αν η απόφαση του CAS είναι αρνητική για τον Πλατινί, τότε θα πρέπει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να προχωρήσει σε εκλογές. Μέχρι τότε χρέη προέδρου εκτελεί ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, Aνχελ Μαρία Βιγιάρ.

Επίσης έγινε γνωστό ότι η τεχνολογία γραμμής (goal line) θα εφαρμοστεί στον εφετινό τελικό του Champions League, στο Μιλάνο, αλλά και σε αυτόν του Europa League, στη Βασιλεία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT