Παρελθόν ο Τούντορ, με Ιβιτς ώς το τέλος

Παρελθόν ο Τούντορ, με Ιβιτς ώς το τέλος

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί από χθες το μεσημέρι ο Ιγκόρ Τούντορ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόλυση του Κροάτη προπονητή, αιτιολογώντας στην ανακοίνωση πως πήρε αυτή την απόφαση για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ιγκορ Τούντορ λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ιβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας έως το τέλος της σεζόν», ανέφερε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Πρόκειται για μία από τις πιο «επιθετικές» ανακοινώσεις σε λύση συνεργασίας και έχει βάση, διότι όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Ιβάν Σαββίδη, ήταν έως και εκνευρισμένοι με τα σχόλια του Τούντορ για την ομάδα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τον Κροάτη ως ακόμη μία δικαιολογία για τα αρνητικά αποτελέσματα.

Τα όσα δήλωσε ο Τούντορ μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό και οι συγκρίσεις που έκανε με παίκτες του Ολυμπιακού ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ιδίως ύστερα από μια πολύ άσχημη ήττα όπως αυτή μέσα στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό. Ο Σαββίδης είχε πάρει την απόφασή του πριν από το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όμως χθες επισημοποιήθηκε η απόλυση του Τούντορ.

Διάδοχος του Κροάτη θα είναι ένας Σέρβος, ο Βλάνταν Ιβιτς, μέχρι πρότινος προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίκτης του Δικέφαλου θα κληθεί να καλύψει το κενό μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η παρουσία του στην άκρη του πάγκου θα είναι προσωρινή. Ηδη ο Λιούμπος Μίχελ ξεκίνησε την αναζήτηση του επόμενου προπονητή και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτός θα είναι που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση της ΠΑΕ. Βέβαια, επειδή στον ΠΑΟΚ ειδικά σε τέτοια θέματα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, δεν θα είναι έκπληξη η σκέψη παραμονής του Ιβιτς, αν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT