Με Τελάντερ ο ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ερωτηματικό που υπήρχε δίπλα στο όνομα του Ράσμους Τελάντερ έσβησε χθες και δεν τίθεται πλέον καμία ανησυχία για την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Δανός στόπερ ξεπέρασε την ίωση και τον υψηλό πυρετό που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία 24ωρα, έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και είναι στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για την αρχική ενδεκάδα. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει μαζί με τον Μολέδο στο κέντρο της άμυνας. Εχουν «δέσει» καλά οι δυο τους, και ο Ιταλός δύσκολα θα χαλάσει αυτό το ζευγάρι για να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Σάντσεθ, ο οποίος είναι θεωρητικά το μεγάλο «όνομα» στην άμυνα, αλλά έχει μείνει εκτός δράσης για περισσότερο από δύο μήνες, ενώ και πριν από τον τραυματισμό του δεν είχε καταφέρει να βρει τον καλύτερο εαυτό του.

Με τον Τελάντερ διαθέσιμο, είναι η πρώτη φορά που ο Στραματσόνι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με το απουσιολόγιο να είναι εντελώς λευκό. Εχει μεγάλη ευχέρεια επιλογών και αναγκαστικά θα μείνουν εκτός 18άδας παίκτες που θεωρούνται εν δυνάμει βασικοί. Ακόμα και ο Μπουμάλ έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Μπήκε πολύ δυνατά στις προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε αρχές Φλεβάρη στον ώμο του και, παρότι είχε μείνει περισσότερο από ένα μήνα εκτός δράσης, είναι παίκτης που έχει «κουμπώσει» καλά με την ομάδα και δεν θα είναι έκπληξη αν κριθεί ετοιμοπόλεμος από τον Ιταλό τεχνικό πιο σύντομα απ’ όσο αναμενόταν.

• Με εισήγηση του Στραματσόνι, το συμβόλαιο του Νίκου Μαρινάκη επεκτάθηκε για έναν ακόμη χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2017. «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Παναθηναϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ο κόσμος έχει κουραστεί από τα πολλά λόγια και θέλει δουλειά στην προπόνηση και πράξεις στο γήπεδο», δήλωσε ο 22χρονος αμυντικός μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.

• Δώρα και αθλητικό υλικό μοίρασε στους μαθητές του σχολείου του Αη Στράτη αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από τον νομικό σύμβουλο της Π.Α.Ε. Αλκη Παπαντωνίου και τον διοικητικό υπεύθυνο της Ακαδημίας Γιάννη Κουλουριώτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT