Μακριά από τους χρόνους τους οι κολυμβητές μας

Μακριά από τους χρόνους τους οι κολυμβητές μας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν κατάφεραν οι Ελληνες κολυμβητές να πετύχουν χρόνους που θα τους έδιναν προκρίσεις στους επόμενους γύρους των αγωνισμάτων τους, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τόσο ο Απόστολος Χρήστου όσο και η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 του ελεύθερου δεν κατάφεραν να φτάσουν στο επίπεδο των δυνατοτήτων τους.

O Aπόστολος Χρήστου έμεινε εκτός των ημιτελικών των 100 μ, ελεύθερου για μόλις 13 εκατοστά του δευτερολέπτου. Δε κατάφερε να φτάσει τον χρόνο, με τον οποίον πήρε την πρόκριση (53.36), και με 54.12 πλασαρίστηκε στην 18η θέση. Ο τελευταίος που προκρίθηκε στους ημιτελικούς ήταν ο Κόρι Μέιν (Ν. Ζηλανδία) και είχε χρόνο 53.99.

Η ομάδα των 4Χ100 (οι Οδυσσέας Μελαδίνης, Κριστιαν Γκολομέεβ, Χρήστος Κατραντζής και Απόστολος Χρήστου) κατέλαβαν την έκτη θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά με 3.14.62. Η κούρσα ήταν αργή, για το επίπεδο της διοργάνωσης, ενώ πρώτες, στη σειρά, πλασαρίστηκαν οι ΗΠΑ (3.12.38), με δεύτερη την Αυστραλία (3.12.65) και τρίτη την Γαλλία (3.13.27).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT