Πρόβλημα με Μολέδο στον Παναθηναϊκό

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξος ότι το κτύπημα στη γάμπα δεν πρόκειται να τον αφήσει εκτός δράσης στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος είναι ο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τετάρτης, ενώ χθες σε συνεννόηση με τον Στραματσόνι, ακολούθησε το μισό πρόγραμμα χωρίς να πιεστεί και εν συνεχεία αποσύρθηκε για να μην επιβαρύνει περισσότερο την κατάσταση.

Ο ίδιος θεωρεί ότι αυτός ο τραυματισμός δεν πρόκειται να τον θέσει νοκ άουτ από το ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά στη σημερινή προπόνηση, που θα γίνει στις 3.30 το μεσημέρι. Αν βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, θα ακολουθήσει την αποστολή και θα είναι στην ενδεκάδα. Αν όχι, θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα παρθούν αποφάσεις για το αν θα είναι στην αποστολή περιμένοντας βελτίωση την τελευταία ημέρα ή θα μείνει στην Αθήνα για να μη ρισκάρει κάτι μεγαλύτερο.

Με δεδομένο ότι ο Σαμπά δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο Τελάντερ έχει δρόμο μπροστά του μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, οι επιλογές του Στραματσόνι δεν είναι πολλές για το κέντρο της άμυνας, στην περίπτωση που ο Μολέδο μείνει τελικά εκτός πλάνων. Θα επιλέξει τους Κουτρουμπή, Ιβανόφ και θα έχει στον πάγκο τους Ρέις και Ευαγγέλου.

Ο Βούλγαρος στόπερ έλειψε για αρκετές μέρες λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της χώρας του και δεν ήταν σε καλή κατάσταση στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Αν ο Μολέδο είναι διαθέσιμος, το πιθανότερο είναι ότι θα έχει παρτενέρ τον Κουτρουμπή και όχι τον Ιβανόφ.

Θέμα μη συμμετοχής του Λέτο δεν υπάρχει, παρότι χθες έκανε ξανά πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Αργεντινός επιθετικός θα είναι στην αποστολή, όχι όμως και στην ενδεκάδα. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα μόνο οι Μπουμάλ, Τελάντερ, Σάμπα και Κοτσόλης.

Παρά τη σχετική υπουργική απαγόρευση για τις μετακινήσεις οπαδών αυτό το Σαββατοκύριακο για λόγους ασφαλείας, η δίψα των οπαδών του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα είναι μεγάλη και θα πάνε πολλοί στη Λιβαδειά, ακόμα κι αν δεν αλλάξει κάτι στην απόφαση του κ. Κοντονή όσον αφορά τις μεμονωμένες μετακινήσεις. Η δίψα του κόσμου φάνηκε και όταν άρχισε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αγιαξ. Αν και μέχρι την Κυριακή δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων έχουν μόνο τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», έπεσε το σύστημα από τη μεγάλη ζήτηση και το sold out είναι θέμα χρόνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT