Αρης για τη… Σούπερ Λίγκα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να ανοίγει λογαριασμό στην παρθενική του εμφάνιση, ο Ολυμπιακός γλίτωσε στο 81΄ την ήττα απέναντι στον ψυχωμένο Αρη.

Στο κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης» ο Αρης προηγήθηκε με τον Μιλούνοβιτς στο 13΄ και με κορυφαίο τον Διούδη κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 81΄, όταν με κοντινή κεφαλιά ο Ανσαριφάρντ έκανε το 1 – 1 και έδωσε στους «ερυθρόλευκους» ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους 16 του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 70΄ με 10 λόγω αποβολής του Ρόβα με δύο κίτρινες κάρτες, ενώ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ρέτσου στον Καπνίδη στο 52΄. Ο Διούδης απεσόβησε γκολ από την εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγεβιτς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ ο διαιτητής Τίκας είχε αρχικά δείξει 5 λεπτά έξτρα χρόνο.

ΑΡΗΣ: Διούδης, Τζανακάκης, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Ρόβας, Μιλούνοβιτς (90+2΄ Καρβούνης), Καπνίδης, Ανάκογλου (76΄ Παυλίδης), Ντούνης (82΄ Πίτου Γκαρσία).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Μπουχαλάκης (68΄ Ανδρούτσος), Καρντόσο, Ανσαριφάρντ, Ελιονούσι, Αλί Σισοκό, Καμπιάσο (75΄ Μιλιβόγεβιτς), Νικολάου, Ρέστος, Μανθάτης (75΄ Σεμπά), Φιγκέιρας.

Το ματς της ημέρας ήταν το Λαμία – Ατρόμητος 2 – 2, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στα πρώτα 15 λεπτά, διάστημα όπου υπήρξαν και 3 δοκάρια με τους Φυτανίδη, Ζησόπουλο και Αυγενικού! Ο νεαποκτηθείς Ντάουντα έβαλε δύο φορές μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο στο 3΄ και στο 14΄, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν δύο φορές με τον Αυγενικού στο 4΄ και με εκπληκτικό σουτ του Σπυρόπουλου στο 15΄.

ΛΑΜΙΑ: Πίτκας, Σπυρόπουλος (46΄ Καραγιάννης), Κοτσώνης, Βάλιος, Παπαργυρίου, Μπουλουλής, Αυγενίκου,  Βασιλόγιαννης  (83΄ Μανιάς), Τζόκιτς, Τσούκαλος, Φερφελής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Κατράνης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κοντοές, Μπάγκα, Ούμπιδες, Λημνιός, Τόνσο (61΄ Κυριακίδης), Μπρίτο (59΄ Βασιλείου), Ντάουντα (68΄ Λε Ταλέκ).

Η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και τυπικά την πρόκρισή της στους 16 ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, νικώντας τα Τρίκαλα 1 – 0 με γκολ του Ιωαννίδη στο 22΄. Οι νικητές είχαν επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι με 2 – 0.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν (71΄ Ευαγγέλου), Γκαϊντούτσικ, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (64΄ Χαμντανί), Δημούτσος, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μάσα (46΄ Μπαστιάνος), Ιωαννίδης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Λεάντρο, Σανδραβέλης, Ριζογιάννης, Μουμίν, Καμπλιώνης (46΄ Γκόλιας), Γιαννιτσάνης, Τζάκσον, (79΄ Κουσκουνάς) Αρναρέλλης, Μαρουκάκης (46΄ Στεφάνοβιτς).

Το σημερινό μενού της διοργάνωσης έχει δύο αγώνες. Στις 17.15 γίνεται το εξ αναβολής παιχνίδι Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ στις 19.30 παίζουν στην Τούμπα ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός, στη ρεβάνς της νίκης του «δικεφάλου» με 2 – 0 στο Αγρίνιο. Ο Ιβιτς συμπεριέλαβε πρώτη φορά τον Πρίγιοβιτς στην αποστολή και απέκλεισε τους Γλύκο, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ και Αθανασιάδη για να τους ξεκουράσει.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT