Ανετα στα προημιτελικά ο ΠΑΟΚ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον Σάκχοφ να κάνει το καλύτερο παιχνίδι του στην Ελλάδα και τον Πρίγιοβιτς να συστήνεται με γκολ, ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τον Αστέρα Τρίπολης που εξασφάλισε την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου. Με το σε βάρος της 2-0 από το ματς του Αγρινίου, η ομάδα του Μάκη Χάβου (ντεμπούτο και γι’ αυτόν χθες) είχε πολύ ψηλό πήχυ μπροστά της και ουσιαστικά δεν δοκίμασε καν να τον περάσει. Ο ΠΑΟΚ ήταν κυριαρχικός, δημιούργησε πολλές τελικές, σκόραρε σε τέσσερις και πέρασε διά ρυθμού περιπάτου. Τα πάντα κρίθηκαν σε ένα δίλεπτο, όταν αμέσως μετά το παρθενικό γκολ του Δεληγιαννίδη στο 41΄, ο Μπίσεσβαρ έκανε στο επόμενο λεπτό το 2-0 έπειτα από ασίστ του Σάκχοφ, ο οποίος χρίστηκε σκόρερ στο 53΄ με… ριμπάουντ σε κεφαλιά του Κουλούρη στο δοκάρι.

Στο 63΄ ο Πρίγιοβιτς πέρασε εν μέσω αποθέωσης στο παιχνίδι και στο 76΄ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Περέιρα, για να κλείσει το σκορ στο 93΄ με «το γκολ της τιμής» του Πάουλο για τους φιλοξενούμενους.

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάνιας, Σάκχοφ (55΄ Χαρίσης), Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (63΄ Πρίγιοβιτς), Περέιρα, Κουλούρης (71΄ Πέλκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Τσοκάνης (69΄ Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιός (62΄ Λόπες), Πάολο, Φάρλεϊ (76΄ Βασιλούδης), Κλέσιο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, το πρώτο του ζευγαριού, ο Πλατανιάς, νίκησε στην Κρήτη 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννενα, με σκόρερ τον Αποστολόπουλο στο 59΄. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σίγκνεβιτς στο 38΄ και πολλές ευκαιρίες για πιο άνετο σκορ, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον εξαιρετικό Περιστερίδη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Πριντέτα, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Μαραγκός, Μενδρινός (67΄ Ντεβέσα), Γουνδουλάκης, Ντίνας (67΄ Μανούσος), Σίγκνεβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Κόντε, Ζάιρο, Ναδάλες, Κοζορώνης, Βιντάλ (67΄ Γιάκος), Νικολιάς (66΄ Ακόστα).

Η κλήρωση της φάσης των 8 γίνεται σήμερα στις 10.30, παρότι εκκρεμούν ακόμη έξι επαναληπτικοί.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT