Ολοκλήρωσε η ΑΕΚ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια λιτή ανακοίνωση 30 λέξεων η NetMed γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μεταβίβασης των μετοχών της ΑΕΚ στην εταιρεία Ιppoventure.

Η ανακοίνωση ξεκαθαρίζει (εν μέρει) το τοπίο, αφού αυτήν τη φορά υπάρχει αγοραπωλησία, έπεσαν λεφτά στο τραπέζι, σε αντίθεση με την πώληση στην «Bostoncrown» και στον Αλεξ Σκλαβενίτη, που είχαν μείνει στα προσύμφωνα.

Χθες, εξάλλου, παραιτήθηκε (όπως αναμενόταν) από τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ο Κορνήλιους Σιρχάουζ, ο οποίος θα μείνει στην ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος αλλοδαπός παράγοντας που πήρε το χρίσμα.

Εν τω μεταξύ, αναχωρεί σήμερα το πρωί (8.45) η αποστολή της «ένωσης» για τη Γερμανία, όπου στο αθλητικό κέντρο «Schneverdingen», λίγο έξω από το Αμβούργο, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ θα γίνουν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια με τις Μπραουσβάιγκ, Σερνιγκερόντε, Σεντ Πάουλιν και Οσναμπρικ. Οι Χρήστος Κωστής και Βάιος Καραγιάννης ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για ακόμη έναν χρόνο. Ο Κωστής, λόγω τραυματισμού, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή και θα γυμνάζεται παρέα με τον Χάρη Κοπιτσή, ο οποίος επίσης είναι τραυματίας.

Και κατέληξε: «Ο κ. Φιλιππίδης προσφέρει κακές υπηρεσίες στον Παναθηναϊκό, στο άθλημα, στους φιλάθλους και στην οικογένεια Βαρδινογιάννη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT