Τέλος ο Μπέικον από τον Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Σερέλης έβγαλε «κόκκινη κάρτα» στον Αμερικανό ύστερα από το τελευταίο σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρελθόν αποτελεί από το μεσημέρι της Παρασκευής για τον Παναθηναϊκό ο Ντουέιν Μπέικον. Τα συνεχή και σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα έθεσαν εκτός ομάδας τον Αμερικανό φόργουορντ και με απόφαση του Χρήστου Σερέλη οι «πράσινοι» προχώρησαν στην άμεση λύση της συνεργασίας μαζί του.

Το «τριφύλλι» θα πληρώσει όλο το συμβόλαιο του Μπέικον, με βάση τα χρήματα που ήταν να λάβει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, εκτός από τα πρόστιμα που του έχουν επιβληθεί.

Ο Μπέικον ήταν εξ αρχής ένα δύσκολο στοίχημα για τους «πράσινους». Ο 28χρονος φόργουορντ έχει τεράστιες αγωνιστικές δυνατότητες, όμως ο χαρακτήρας του τού έκλεισε ακόμη μία πόρτα.

Ο πρώην NBAer έδειξε στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, για πρώτη φορά, ότι δύσκολα θα μπει σε… καλούπια, καθώς είχε αρνηθεί να περάσει στο παρκέ στα τελευταία λεπτά. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι περιπτώσεις που καθυστερούσε στις προπονήσεις.

Το επόμενο σοβαρό επεισόδιο του Αμερικανού έλαβε χώρα στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μονακό, όπου υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβλήθηκε πρόστιμο, αλλά με αναστολή, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Το τελευταίο παράπτωμα, που ήταν και το καθοριστικό, έγινε παραμονές του δεύτερου ματς των πλέι οφ του πρωταθλήματος απέναντι στον Κολοσσό, καθώς στο οικογενειακό διπλό χτύπησε συμπαίκτη του και μίλησε άσχημα στον Σερέλη και σε μέλος του προπονητικού τιμ, με αποτέλεσμα να κοπεί από την αποστολή.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα έχει στη διάθεσή του μόνο πέντε ξένους στα πλέι οφ της Basket League, καθώς έχει περάσει η σχετική προθεσμία και δεν μπορούν να γίνουν νέες αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT