Ποινές «χάδι» για τα επεισόδια στον αγώνα Ρεάλ – Παρτιζάν

Ποινές «χάδι» για τα επεισόδια στον αγώνα Ρεάλ – Παρτιζάν

Η Ευρωλίγκα έριξε στα μαλακά τους συμμετέχοντες στο προκλητικό επεισόδιο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα μετά από την απίστευτη σύρραξη στον αγώνα Ρεάλ – Παρτίζαν, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις ποινές σε όσους συμμετείχαν στο επεισόδιο. Ποινές που σε αντιστοιχία με τα όσα συνέβησαν χαρακτηρίζονται «χάδι» και είναι επιεικώς προκλητικές.

Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε για την λαβή τζούντο στον Ντάντε Έξουμ, τιμωρήθηκε με ποινή μόνο πέντε αγωνιστικών, ο Κέβιν Πάντερ τιμωρήθηκε με δυο αγώνες, ο Ματίας Λεσόρ με έναν αγώνα, όπως και ο Γκάμπριελ Ντεκ ενώ ποινή δεν δέχτηκε ο Σέρχιο Γιουλ. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως η ευρωπαϊκή σεζόν τελείωσε για τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, ενώ αν η Παρτίζαν τελειώσει την σειρά με 3-0 επί της Ρεάλ, δεν θα έχει τον Κέβιν Πάντερ στη σύνθεσή της στον ημιτελικό του Φάιναλ-4 με Μπαρτσελόνα ή Ζαλγκίρις Κάουνας. Ουδείς από τους τέσσερις έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τρίτο αγώνα της σειράς.

Καμία από αυτές τις ποινές δεν είναι εφέσιμη, ενώ τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Παρτίζαν τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ η καθεμία.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT