Και συνεχίζουν…

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σειρά τελικών πρωταθλήματος μπάσκετ, πράξη τρίτη. Το ζητούμενο είναι να δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο των ονομάτων των δύο αντιπάλων. Για την ατμόσφαιρα στις εξέδρες, μπορώ να πω, πως υπήρχε βελτίωση σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Μη βιαστείτε όμως να πείτε «δόξα τω Θεώ», γιατί τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία, πιθανόν να αναφωνήσετε πάλι το «βοήθα Παναγιά».

Αγωνιστικά, ο δεύτερος αγώνας δεν ήταν μέτρο σύγκρισης, γιατί ο Παναθηναϊκός μόνο τυπικά εμφανίστηκε στο ΣΕΦ. Να είναι η έδρα που θα παίξει τον βασικό ρόλο στην επικράτηση ενός από τους δύο «αιώνιους»; Είναι πολύ πιθανό, γιατί και ο Ολυμπιακός μόνο προς το τέλος της πρώτης αναμέτρησης έκανε αισθητή την παρουσία του στο Μαρούσι.

Αν και απόψε συμβεί το ίδιο, τότε οι «πράσινοι» έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αναδειχθούν πάλι πρωταθλητές. Στην αντίθετη περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα βήμα, να πάρουν εκείνοι το στέμμα.

Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, οι εποχές που βλέπαμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου ανήκει στο παρελθόν. Το αν αυτό είναι και οριστικό, θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο τα αφεντικά των δύο ομάδων θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη την επόμενη περίοδο. Η διαφορά, από τις υπόλοιπες, μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει μεγαλώσει κι αυτό επιβεβαιώθηκε με τον αποκλεισμό τους από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT