Διορία μέχρι σήμερα στον Καλάθη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τελεσίγραφο» στον Νικ Καλάθη για να απαντήσει έως και σήμερα, έστειλε ο Παναθηναϊκός στον ομογενή πλέι μέικερ που έχει δεχτεί πρόταση και από τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. «Εχουμε καλύψει εγγράφως όλες τις απαιτήσεις του Νικ Καλάθη. Είναι προφανές ότι κάτι έχει προκύψει, υπάρχει εμπλοκή και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος. Δεν πρόκειται να μπούμε σε λογική πλειοδοτικού διαγωνισμού με κανέναν και για κανέναν», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Καλάθη, ο οποίος έχει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα, να κάνει χρήση του όρου που έχει στο συμβόλαιό του με τους Μέμφις Γκρίζλις και να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα.

Κλείνει Εϊ Τζι Σλότερ

Εν αναμονή της απάντησης του Καλάθη, οι «πράσινοι» προχωρούν και στη μεταγραφή του πρώτου τους ξένου παίκτη. Πρόκειται για τον Αμερικανό γκαρντ Εϊ Τζι Σλότερ, που έχει συνωνυμία με τον Μάρκους Σλότερ της Ρεάλ, ο οποίος έχει, επίσης, βολιδοσκοπηθεί από το «τριφύλλι». Ο Σλότερ ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος, παίζοντας στη Σαλόν, έχοντας μέσο όρο 17,6 πόντους. Στον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν υπολογίζεται για την επόμενη περίοδο, ενώ σε εκκρεμότητα είναι η οριστικοποίηση της παραμονής του Βαγγέλη Μάντζαρη. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν και Αμερικανό φόργουορντ που θα είναι ποιοτικότερος από τον Πέτγουεϊ, αν και άμεση προτεραιότητα έχει δοθεί στην απόκτηση ενός εκ των Αμερικανών Ντιλέινι και Μπράουν (τον θέλει και η Μπολόνια) για τη θέση του δεύτερου περιφερειακού.

• Σε συμβουλευτικό ρόλο και ως πρεσβευτής της ανασυγκρότησης της ομάδας επέστρεψε ο Νίκος Γκάλης στον Αρη ύστερα από 22 χρόνια! «Η ομάδα μας περνάει δύσκολες ώρες. Μου προτάθηκε να βοηθήσω στην προσπάθεια της αναγέννησής της. Δεν ήταν δυνατόν να μη δεχτώ, γιατί ο Αρης είναι η ομάδα μου», δήλωσε ο Γκάλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT