Αυλαία για τα πλέι άουτ της Super League

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεσε η αυλαία των πλέι άουτ της Super League με τη διεξαγωγή της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ που υποβιβάζεται στην Super League 2, επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Αλκαζάρ», με τα γκολ των Ματίας Ακούνια (24’) και Αντριάν Κολομπίνο (38’), ωστόσο την παράσταση σημάδεψε το επεισόδιο που είχαν οι Μανώλης Μπέρτος και Φάμπρι Κάστρο.

Το περιστατικό καταγράφηκε στο 8ό λεπτό, όταν έπειτα από μία σύγκρουση, ο Κάστρο κατηγόρησε τον Μπέρτο για ρατσιστικό σχόλιο, έκανε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, όμως έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις, ο αγώνας συνεχίστηκε.

Μετά το τέλος, πάντως, ο ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή του κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση στον παίκτη του, ενώ ξέφρασε την απογοήτευσή της από το επίπεδο φιλοξενίας του κ. Κούγια.  

Στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Παναιτωλικός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 με την ομάδα του Αγρινίου να πηγαίνει σε αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της μικρότερης κατηγορίας. Δυο φορές προηγήθηκαν οι Κρητικοί, με τους Αντριάν Σαρδινέρο (17’) και Φάμπιο Στάρτζεον (79’), ισάριθμες απάντησαν οι Αγρινιώτες με τους Νίκο Βέργο (70’) και Αϊμέν Ταχάρ (81’).

Στη Ριζούπολη, η Λαμία έφυγε νικήτρια επικρατώντας του Απόλλωνα με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, Λάζαρ Ρόμανιτς στο 10ο λεπτό όταν με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα Βέρχουλστ των γηπεδούχων.

Τέλος στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Βόλο στο αντίο του Χαβιέρ Ούμπιντες, ο οποίος κρεμά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 39 ετών. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν εκείνος που πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, από το σημείο του πέναλτι στο 62ο λεπτό.

Ο Ούμπιντες, φορούσε τη φανέλα του Ατρόμητου από το 2013, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ολυμπιακό Βόλου (2009-2011) και στον Αρη (2011-2012).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT