Κανένα αυγό, μόνο ο Μέσι στην κορυφή του Instagram

Κανένα αυγό, μόνο ο Μέσι στην κορυφή του Instagram

Με σχεδόν 60 εκατομμύρια likes, η φωτογραφία του αρχηγού της Αλμπισελέστε μαζί με το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πλέον το post με τα περισσότερα likes στην ιστορία της πλατφόρμας

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι πριν κάποιες ώρες, ο Μέσι με την πρώτη του δημοσίευση ως νικητής του Μουντιάλ, αυτή στον οποίο τον είδαμε να υψώνει περήφανα το Παγκόσμιο Κύπελλο, κατάφερε να συγκεντρώσει ούτε λίγο ούτε πολύ περισσότερα από 50 εκατομμύρια likes στο Instagram και να γίνει έτσι αυτή η δημοσίευση με τα περισσότερα likes από αθλητή και celebrity στην ιστορία της πλατφόρμας. 

Μάλιστα, το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φωτογραφία που ανέβασε πριν περίπου ένα μήνα από την κοινή τους καμπάνια για τον οίκο Louis Vuitton, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 40 εκατομμύρια likes. 

Βέβαια, παρά τα likes που έπεσαν βροχή στο post του Μέσι, μέχρι πρότινος δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει το κορυφαίο σε likes post στην ιστορία του Instagram που ήταν…ένα αυγό. 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, που αποτελεί και τη μοναδική ανάρτηση του λογαριασμού Egg Gang, ανέβηκε στις 4 Ιανουαρίου του 2019. Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ανέβηκε αυτή τη φωτογραφία ήταν για να σπάσει το τότε ρεκόρ των περισσότερων likes που ανήκε στην Κάιλι Τζένερ και τη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, της Στόρμι. Πίσω από αυτή τη δαιμόνια ιδέα βρισκόταν ο Κρις Γκόντφρεϊ, που εργάζεται στον χώρο της διαφήμισης. 

Μάλιστα, πολλοί φανατικοί του Μέσι έσπευσαν να πάρουν πίσω το like τους από τη φωτογραφία του αυγού, προκειμένου ο Μέσι να πάρει και αυτή την πρωτιά. 

Όπερ και εγένετο. Δεν ξέρουμε αν η παραπάνω τακτική όντως βοήθησε, πάντως, η ανάρτηση του Μέσι κοντεύει πλέον τα 60 εκατομμύρια likes, αφήνοντας πίσω του το αυγό με σχεδόν 56 εκατομμύρια likes. 

Πλέον ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να καυχιέται πως έχει και την ανάρτηση με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT