Premier League: Η Λίβερπουλ έκανε το «διπλό» έναντι της Άστον Βίλα

Premier League: Η Λίβερπουλ έκανε το «διπλό» έναντι της Άστον Βίλα

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας οι «Κόκκινοι»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νικηφόρα επανεκκίνηση έκανε η Λίβερπουλ στην Premier League, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, στη «Boxing Day», πέρασε με 3-1 από το «Βίλα Παρκ» απέναντι στην Άστον Βίλα και πλησίασε την πρώτη πεντάδα, κατακτώντας την έκτη θέση.

Οι «Κόκκινοι» έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0, αλλά στο δεύτερο μισό εμφάνισαν κατά διαστήματα κάποιες από τις φετινές αγωνιστικές παθογένειες στο παιχνίδι τους.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που ξανάγινε η σταθερά στην επίθεση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Αιγύπτιο να αξιοποιεί την (54η) ασίστ του Άντι Ρόμπερτσον στην αγγλική Λίγκα. 

Ο Ζοέλ Ματίπ πέτυχε γκολ (20΄) που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και στη συνέχεια ακολούθησε το… ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος δεν βρήκε στόχο τρεις φορές από θέση για γκολ.

Τελικά, το 0-2 ήρθε από τον προωθημένο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 37ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Ολλανδός διεθνής κεντρικός αμυντικός έφτασε τα 15 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα.  

Στο δεύτερο μέρος οι «Χωριάτες» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την πτώση της Λίβερπουλ, είχαν 2-3 καλές στιγμές και εν τέλει μείωσαν στο 59΄ με τον Όλι Γουότκινς.

Με πάνω από μισή ώρα να απομένει για τη λήξη οι «Βίλανς» πίεσαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αντίθετα, ο Νούνιες έκανε… καρέ στις χαμένες ευκαιρίες χάνοντας από τον Ρόμπιν Όλσεν σε νέο τετ α τετ, αλλά ο Στέφαν Μπάιτσετιτς έγραψε το 1-3 στο 82΄ και όλα τελείωσαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT