Κάνε μου λιγάκι «μμμ» στο Γουλβς-Λίβερπουλ

Κάνε μου λιγάκι «μμμ» στο Γουλβς-Λίβερπουλ

Οι Βρετανοί φίλαθλοι μάλλον δεν περίμεναν να ακούσουν…ήχους από πορνό κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα από τον Γκάρι Λίνεκερ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Βρετανοί πέρα από το να ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο ξέρουν και πώς να μεταδώσουν απολαυστικά ένα ματς. Βέβαια, φαίνεται πως κάποιος ήθελε το «κάτι» παραπάνω στη μετάδοση του BBC για τον αγώνα Γουλβς-Λίβερπουλ. 

Κάπως έτσι, πριν τη σέντρα του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου το απόγευμα της Τρίτης κι ενώ ο Γκάρι Λίνεκερ προθέρμαινε το έδαφος μαζί με τον Πολ Ινς και τον Ντάνι Μέρφι, από το βάθος ακούστηκαν…ήχοι από πορνό. 

Το μυστήριο λύθηκε αργότερα μέσω Twitter: οι ήχοι προέρχονταν από ένα κινητό που κάποιος είχε κρύψει στο σετ. Ο Λίνεκερ ανέβασε και…φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία, γράφοντας: «Λοιπόν, βρήκαμε αυτό κολλημένο στο σετ. Για σαμποτάζ, ήταν αρκετά διασκεδαστικό». 

Μπορεί ο παρουσιαστής να αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, πάντως, τη στιγμή που συνέβαινε, έδειξε για λίγο σαστισμένος, για να σχολιάσει στη συνέχεια: «Νομίζω πως κάποιος στέλνει κάτι στο κινητό κάποιου. Δεν ξέρω αν το ακούσατε στο σπίτι». 

Ούτε εμείς ξέρουμε για ποια ομάδα ήθελαν οι φαρσέρ να ακουστούν αυτοί οι ήχοι, πάντως, η Λίβερπουλ επικράτησε 0-1 των Γουλβς, με γκολ του Χάρβεϊ Έλιοτ στο 13ο λεπτό. 

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο Λίνεκερ σχολίασε στον Ινς και Μέρφι: «Το γκολ του Χάρβει Έλιοτ ήταν για τσιρίδα…Και δεν ήταν η μόνη που ακούσαμε απόψε». 

Το BBC, με τη σειρά του, απολογήθηκε για το περιστατικό, γράφοντας: «Ζητούμε συγγνώμη σε όσους θεατές προσβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα αυτό το απόγευμα. Ερευνούμε πώς συνέβη αυτό». 

Με πληροφορίες από τον Guardian. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT