Διακόπηκε το ντέρμπι των «αιωνίων», αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Διακόπηκε το ντέρμπι των «αιωνίων», αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

Διακόπηκε το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο 51΄ ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Κροτίδα έπεσε στο σημείο όπου έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του «τριφυλλιού» με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κροτίδα τραυμάτισε τον Χουάνκαρ στο 53΄και το  παιχνίδι των αιωνίων απειλείται με οριστική διακοπή.

Διακόπηκε το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο 51΄κι ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1 για τις δύο ομάδες.

Μετά το γκολ του Καμαρά στο 48΄με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν το γκολ του Βαγιαννίδη από το 23΄, έπεσε κροτίδα στο σημείο όπου έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του «τριφυλλιού», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ.

Ο 33χρονος Ισπανός αριστερός μπακ του «τριφυλλιού» έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ζαλισμένος και μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια. Εκεί αποσύρθηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το παιχνίδι να διακόπτεται από τον Ιταλό διαιτητή Μαρέσκα, που αποσύρθηκε και αυτός στα αποδυτήρια.

Στην περίπτωση που αποφασιστεί οριστική διακοπή, τότε σύμφωνα με τον κανονισμό η υπαίτιος ομάδα τιμωρείται με μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT