Στη μάχη του φάιναλ 4 η Βουλιαγμένη

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να εμπλουτίσει με ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο την τροπαιοθήκη της επιθυμεί η γυναικεία ομάδα της Βουλιαγμένης. Οι «γοργόνες του Λαιμού» αντιμετωπίζουν σήμερα την Ιμπέρια για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας (το παλιό κύπελλο Πρωταθλητριών), το οποίο διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας. Στον άλλο αγώνα της διοργάνωσης θα βρεθούν αντιμέτωπες η διοργανώτρια Σαμπαντέλ και η ιταλική Οριζόντε Κατάνια.

Η αντίπαλος της Βουλιαγμένης δεν έχει παρελθόν γεμάτο τίτλους αλλά διαθέτει καλές πολίστριες που είναι ικανές να φτάσουν στον τελικό. Με τα χρώματά της αγωνίζονται η βασική τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας, Τζούλια Γκορλέρο, η Ελιζαμπέτα Καζανόβα και η Τζούλια Εμολο.

«Θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πιστεύω ότι εάν παίξουμε με αυτοπεποίθηση, θέληση και πάθος θα τα καταφέρουμε» δήλωσε η Αντιγόνη Ρουμπέση, ενώ ο προπονητής Κώστας Δήμου συμπλήρωσε: «Η Ιμπέρια είναι μια επικίνδυνη ομάδα και θα έχουμε προβλήματα αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Από την πλευρά μας κρατάμε χαμηλούς τόνους και μέσα στο γήπεδο μπορούμε να αποδείξουμε γιατί είμαστε πάντα παρόντες σε μεγάλες διοργανώσεις. Και αυτή τη φορά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: πάμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Στην αποστολή της Βουλιαγμένους μετέχουν οι: Kούβδου, Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου, Χυδηριώτη, Ντάσιου, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Πρωτόπαππα, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ν. Ζοφώλη.

Οι ομάδες που θα υπερισχύσουν στους σημερινούς ημιτελικούς θα βρεθούν αντιμέτωπες στον αυριανό τελικό, ενώ οι ηττημένες θα παίξουν στον μικρό τελικό.

• To πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Α1 πόλο των ανδρών έκαναν ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 16-3 τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά και όπως όλα δείχνουν αύριο (14.00) στον δεύτερο ημιτελικό με τους Θεσσαλονικείς θα επικυρώσουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 4-1, 6-0. Με όπλο την καλή άμυνα, η Βουλιαγμένη επικράτησε 9-6 του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο του Λαιμού και χρειάζεται ακόμα μια νίκη για να βρεθεί στους τελικούς της Α1. Τα οκτάλεπτα: 3-0, 3-2, 2-2, 2-2. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες τη Δευτέρα (19.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT