Ευρωπαϊκή πρόκληση για Βουλιαγμένη

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οικοδέσποινα» θα είναι η Βουλιαγμένη στον Α΄ Ομιλο του ευρωπαϊκού κυπέλλου στο πόλο ανδρών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.

Οι «μπέμπηδες» είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά προτίμησαν να παίξουν στο κύπελλο Ευρώπης. Από την κλήρωση δημιουργήθηκαν τέσσερις όμιλοι και οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα προκριθούν στην προημιτελική φάση και θα παίξουν σε νοκ άουτ αγώνες, στις 29 Νοεμβρίου και 17 Δεκεμβρίου.

Η κλήρωση ήταν βατή για την ελληνική ομάδα. Οι παίκτες του Τεό Λοράντο θα αντιμετωπίσουν τη Χέργκεν Νόβι από το Μαυροβούνιο, τη Σίντεζ Καζάν (Ρωσία), την Ουτρέχτη (Ολλανδία), την Ακουακιάρα από την Ιταλία (την είχαν αντιμετωπίσει πέρυσι και στην προκριματική φάση της Ευρωλίγκας) και την Εσλινγκεν (Γερμανία).

• Από τις νικήτριες των ζευγαριών Προ Ρέκο (Ιταλία) – Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία) και Ραντίντσκι Κραγκούγεβατς (Σερβία) – Οραντέα (Ρουμανία) θα προκύψουν οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν τον όμιλο του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στον Α΄ όμιλο μαζί με τις Μπρέσια (Ιταλία), Μπαρθελονέτα (Ισπανία) και Εγκερ (Ουγγαρία). Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 29 Νοεμβρίου. Ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με την Μπρέσια. Οι αγώνες στους ομίλους θα ολοκληρωθούν στις 2 Μαΐου 2015 και οι τρεις πρώτες ομάδες, ανά όμιλο, θα περάσουν στο «φάιναλ σιξ», που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη (28 – 30 Μαΐου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT