Σε πισίνα που «βράζει» η εθνική πόλο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο ανοίγει σήμερα για την Εθνική μας η… αυλαία της παγκόσμιας Λίγκας των ανδρών, αλλά το μυαλό όλων βρίσκεται στην κρίση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό πόλο εξαιτίας του αποκλεισμού βασικών αθλητών. Οι διεθνείς αντιμετωπίζουν τη Ρουμανία (18.00). Στην πισίνα δεν θα βρεθούν οι Χρ. Αφρουδάκης, Β. Δελακάς, Κ. Τσαλκάνη και ο Μανώλης Μυλωνάκης, ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία.

Το ελληνικό ανδρικό πόλο μοιάζει με καζάνι που βράζει. Ο αποκλεισμός των διεθνών ήταν «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», όπως λένε οι ίδιοι. Τόσο ο Μυλωνάκης όσο και ο Αφρουδάκης δήλωσαν ότι δεν θα επιστρέψουν στην Εθνική όσο είναι προπονητής ο Σάκης Κεχαγιάς. «Ακόμα και ο πιο καλόπιστος φίλαθλος δεν νομίζω να πιστεύει ότι οι λόγοι που δεν κλήθηκα στην εθνική ομάδα είναι καθαρά αγωνιστικοί. Θέλοντας να παραμείνω πιστός στις αρχές, στις αξίες και στο ήθος που με δίδαξε η οικογένειά μου, δεν επιθυμώ να επιστρέψω στην εθνική ομάδα όσο βρίσκεται στον πάγκος ο συγκεκριμένος προπονητής», δήλωσε, μεταξύ άλλων ο, μέχρι πρότινος, αρχηγός της Εθνικής.

Από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα αναμένεται να κριθούν πολλά για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στον όμιλό μας, εκτός από τη Ρουμανία, μετέχουν η Ουγγαρία και η Σλοβακία.

• Tα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών: ΠΑΟ – Ολυμπιακός 2-11, Υδραϊκός – Νηρέας Λ. 11-4, Γλυφάδα – Βουλιαγμένη 7-9, Χίος – ΠΑΟΚ 9-9, Π. Φάληρο – Καλαμάκι 4-6, Εθνικός – Πανιώνιος 16-9.

• Το 17ο πρωταθλήματος της Α1 γυναικών αρχίζει σήμερα με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Γλυφάδα (20.15).

Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT