Νικηφόρο ξεκίνημα για το πόλο

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εκτός πισίνας προβλήματα δεν επηρέασαν την εθνική ομάδα πόλο ανδρών η οποία άρχισε με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά της στη φετινή παγκόσμια Λίγκα. Στο κολυμβητήριο του Πειραιά, οι διεθνείς μας επικράτησαν της Ρουμανίας με 15-8 (4-1, 4-3, 1-1, 6-3).

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε σε όλους τους τομείς. Πήρε γρήγορα μεγάλη διαφορά και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Η Ρουμανία ήταν αποδυναμωμένη και αρκετά ανανεωμένη σε σχέση με το πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Βέβαια, το βασικό θέμα συζήτησης στις κερκίδες ήταν οι αποκλεισμοί των Αφρουδάκη, Τσαλκάνη, Δελακά και η αποχώρηση του Μυλωνάκη. Τα γκολ: Γούνας 3, Βλαχόπουλος 4, Καπότσης 1, Ποντικέας 2, Φουντούλης 5.

«Το σκορ είναι μεγάλο, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά σε αυτό συνέβαλε το μικρότερο τερέν που μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες κατοχές. Εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, ενώ η άμυνά μας βρέθηκε σε σπουδαία μέρα. Είναι γεγονός πως τα δρώμενα των τελευταίων ημερών μας επηρέασαν, ενώ χάσαμε κάποιες σημαντικές μονάδες από το ρόστερ. Στόχος μας είναι η πρόκριση στη τελική φάση της διοργάνωσης», δήλωσε ο πρώτος σκόρερ, Γ. Φουντούλης.

Ευχαριστημένος από τους παίκτες του είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για τη θέληση και τη συγκέντρωση των παιδιών σε άμυνα και επίθεση. Τσεκάραμε και τους νέους κανονισμούς με την 25άρα πισίνα και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα», τόνισε ενώ αναφερόμενος στους αποκλεισμούς παικτών πρόσθεσε: «Δεν έκλεισα την πόρτα σε κανένα αθλητή. Είναι μία σειρά αγώνων και ήθελα να δοκιμάσω νέα πρόσωπα και σχήματα».

• Για την 1η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γλυφάδα με 17-1. Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 5-0, 4-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT