Εντυπωσιακά τα κορίτσια του πόλο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία χρόνια είχε να νικήσει η εθνική ομάδα πόλο γυναικών την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία και τα κατάφερε χθες στον Πειραιά. Για την 3η αγωνιστική της παγκόσμιας Λίγκας επικράτησε με 10-7 (1-0, 3-4, 3-1, 3-2) ύστερα από μία καλή εμφάνιση τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είχε στη διάθεσή του την Αντιγόνη Ρουμπέση (αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στον αριστερό ώμο και θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία), την τερματοφύλακα Χρυσή Διαμαντοπούλου (έχει χτυπήσει στο δάχτυλο), ενώ η Αλεξάνδρα Ασημάκη αγωνίστηκε με ένεση. Και οι Iσπανίδες είχαν απουσίες, καθώς δεν έπαιξαν η Τζένιφερ Παρέχα και η Τάραγκο. Τα πρώτα δέκα λεπτά, χάρη στην καλή άμυνα των διεθνών μας, η Ισπανία δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Οι σωστές επιλογές και στην επίθεση έδωσαν μία σπουδαία νίκη στα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση και πολλαπλασίασαν τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση της παγκόσμιας Λίγκας.

• Τη νίκη που θα τους επιτρέπει να ελπίζουν για την πρόκριση στο «φάιναλ 6» του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεκδικήσουν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Εγκερ, στην Ουγγαρία, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι Ούγγροι αποτελούν τους βασικούς αντιπάλους της ελληνικής ομάδας για τη δεύτερη θέση. Η πρωτοπόρος του γκρουπ Προ Ρέκο θα βρεθεί στη Βαρκελώνη και θα παίξει με την κάτοχο του ευρωπαϊκού τίτλου και οικοδέσποινα του «φάιναλ 6», Ατλέτικ Μπαρθελονέτα. Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Προ Ρέκο 9, Ολυμπιακός 4, Εγκερ 4, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 3, Μπρέσια 2, Ατλέτικ Μπαρθελονέτα 2 βαθμοί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT