Ισοφάρισε η Βουλιαγμένη, σε πέμπτο παιχνίδι ο τίτλος

Ισοφάρισε η Βουλιαγμένη, σε πέμπτο παιχνίδι ο τίτλος

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ σκληρή για να… παραδοθεί χωρίς μάχη αποδείχθηκε η Βουλιαγμένη. Η ομάδα του Λαιμού νίκησε τις πολίστριες του Ολυμπιακού με 8-5 (2-3, 1-0, 2-0, 3-2) και η πρωταθλήτρια Ελλάδος θα αναδειχθεί αύριο στον Πειραιά (18.30).

Η αρχή της αναμέτρησης έδειχνε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα πανηγύριζαν εκτός έδρας τον φετινό τίτλο. Προηγήθηκαν με 3-2, αλλά η συνέχεια εξελίχθηκε διαφορετικά. Η Βουλιαγμένη ισχυροποίησε την άμυνά της και ισοφάρισε. Με κορυφαίες τις Τσουκαλά, Χυδηριώτη και την τερματοφύλακα Ελενα Κούβδου, η ομάδα των νοτίων προαστίων επέβαλε τον ρυθμό της και έστειλε τη σειρά των τελικών σε πέμπτο παιχνίδι.

Για έντονη διαμαρτυρία αποβλήθηκε η έφορος του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα Καλογερά.

Οι σκόρερ: Βουλιαγμένη: Τσουκαλά 3, Χυδηριώτη 3, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου 1.

Ολυμπιακός: Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Ε. 1, Μπιανκόνι 2.

• Στο Ιλίσιο μεταφέρεται σήμερα η σειρά των τελικών της Α1 ανδρών στο πόλο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19.00) και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1. «Εχουμε δύο ακόμα βήματα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κερδίζει σε κάθε αγώνα και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στην έδρα του Παναθηναϊκού», δήλωσε ο «ερυθρόλευκος», Κώστας Μουρίκης.

Στις 19.30, η Βουλιαγμένη θα υποδεχθεί τον Εθνικό με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Οι «μπέμπηδες» προηγούνται με 1-0.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT