Squid Game: Προς δεύτερη σεζόν το «Παιχνίδι του Καλαμαριού»

Squid Game: Προς δεύτερη σεζόν το «Παιχνίδι του Καλαμαριού»

O δημιουργός του «Squid Game», Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, δήλωσε ότι η δημοφιλέστατη σειρά του Netflix, η οποία έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης της πλατφόρμας, θα αποκτήσει σύντομα και δεύτερο κύκλο

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το αναμενόμενο φαίνεται πως γίνεται και πράξη. Οπως δήλωσε πρόσφατα στο Associated Press ο δημιουργός του «Squid Game», Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, η δημοφιλέστατη σειρά του Netflix, η οποία έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης της πλατφόρμας, θα αποκτήσει σύντομα και δεύτερο κύκλο. «Υπάρχει τόσο πολλή πίεση, τόσο μεγάλη ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Νιώθω ότι σχεδόν δεν μας αφήνεται άλλη επιλογή!» είπε χαρακτηριστικά ο Κορεάτης κινηματογραφιστής, συμπληρώνοντας: «Η υπόθεση είναι στο μυαλό μου για την ώρα. Αυτές τις μέρες σχεδιάζω τη διαδικασία της δημιουργίας, πάντως μπορώ να υποσχεθώ πως ο Τζι-χουν (σ.σ. ο πρωταγωνιστής του πρώτου κύκλου) θα επιστρέψει. Εχει κάτι ακόμα να κάνει για τον κόσμο». Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» έχει ήδη συμπληρώσει 3 δισεκατομμύρια λεπτά προβολής από τους χρήστες του Netflix παγκοσμίως.

Aστυνομική μίνι σειρά «Deceit»

Η νέα, αξιόλογη αστυνομική μίνι σειρά «Deceit» προβάλλεται στη χώρα μας μέσα από την πλατφόρμα της Nova. Το σίριαλ, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ανερχόμενη Νίαμ Αλγκαρ («Raised by Wolves»), πραγματεύεται την αληθινή ιστορία του φόνου της Ρέιτσελ Νίκελ, η οποία είχε συγκλονίσει τα βρετανικά ταμπλόιντ στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Μία αστυνομικός θα επιδιώξει να παγιδεύσει τον βασικό ύποπτο για το έγκλημα που διαπράχθηκε στο Λονδίνο, σε μία από τις πιο διάσημες «under cover» υποθέσεις στην ιστορία της Βρετανίας. Το «Deceit» μπορεί να βρει κανείς κάθε Δευτέρα στις 10 μ.μ. στο Novacinema 4.

«Arcane»

Παραλήρημα ενθουσιασμού έχει προκαλέσει στους φαν –και όχι μόνο– του διαδικτυακού παιχνιδιού «League of Legends», το «Arcane», η καινούργια animation σειρά του Netflix, η οποία μας μεταφέρει στον φανταστικό του κόσμο. Εκεί οι πόλεις-κράτη Πιλτόβερ και Ζάουν ανταγωνίζονται στο πλαίσιο μιας λεπτής ισορροπίας, ενώ ταυτόχρονα μια εφεύρεση επιτρέπει τον έλεγχο της μαγικής ενέργειας και ένα νέο ναρκωτικό μετατρέπει τους ανθρώπους σε τέρατα. Αν μπερδευτήκατε από όλα αυτά, η παρακολούθηση της σειράς φροντίζει να λύσει όλες τις απορίες, ακόμα και για τους μη γνώστες, μέσα μάλιστα από εκπληκτικό κινούμενο σχέδιο και μια πλοκή που κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος των εννέα επεισοδίων. Μέσα από αυτά μαθαίνουμε επιπλέον τις σχέσεις και τις επαφές που βοηθούν να αναδυθούν μερικοί από τους πιο θρυλικούς «πρωταθλητές» του δημοφιλέστερου ίσως αυτή τη στιγμή βιντεοπαιχνιδιού στον πλανήτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT