Η Warner ετοιμάζεται να «κλείσει» τηλεοπτική μεταφορά του Χάρι Πότερ

Η Warner ετοιμάζεται να «κλείσει» τηλεοπτική μεταφορά του Χάρι Πότερ

Η σειρά θα βασίζεται στα επτά βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και θα προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα του HBO Max

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα σκαριά φαίνεται πως είναι μια νέα τηλεοπτική σειρά, βασισμένη στη δημοφιλή σειρά βιβλίων του Χάρι Πότερ.

Οπως αποκάλυψε το Bloomberg, επικαλούμενο δύο άτομα με γνώση το θέματος, η Warner Bros. είναι πολύ κοντά σε μια συμφωνία για τη νέα αυτή σειρά, η οποία θα προβάλλεται από τη νέα πλατφόρμα του HBO Max (που της ανήκει).

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η κάθε σεζόν της σειράς θα βασίζεται σε ένα από τα βιβλία της Τζόαν Κ. Ρόουλινγκ από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ και της παρέας του.

Ο επικεφαλής της Warner, Ντέιβιντ Ζασλάβ, και ο επικεφαλής του HBO, Κέισι Μπλόιζ, βρίσκονται σε συζητήσεις προς το παρόν με τη συγγραφέα, χωρίς να έχει κλειστεί ακόμη το ντιλ.

Πάντως, με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ρόουλινγκ – η οποία έχει μπει στο «μάτι» του κυκλώνα για τα κατά καιρούς τρανσφοβικά της σχόλια – θα εμπλέκεται στη δημιουργία της σειράς έτσι ώστε αυτή να μείνει πιστή στα βιβλία, αλλά δεν θα συμμετάσχει στην παραγωγή ή τη δημιουργία της.

H Warner Bros. έχει ήδη μεταφέρει τα επτά βιβλία του Xάρι Πότερ στη μεγάλη οθόνη, οπότε η νέα αυτή σειρά θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για το μέλλον της εταιρείας.

Ηδη, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής της Warner, την επόμενη Τετάρτη 12 Απριλίου αναμένεται να ανακοινωθεί μια νέα μεγάλη streaming πλατφόρμα, η οποία θα δημιουργηθεί από τη συνένωση του HBO Max και του Discovery+. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το όνομα της νέας πλατφόρμας θα είναι Max.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT