Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (26/07)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (26/07)

Τον τίτλο μιας οικογένειας φυτών, τα Ammophila, υιοθετεί η ετήσια εικαστική έκθεση στο νησί της Ελαφονήσου ως πρόσκληση για γνωριμία, διάλογο και σκέψη μεταξύ καλλιτεχνών, με τίτλο της φετινής έκθεσης «Hopes and Promises»

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ονομάζεται Zig Zag Festival και φέτος θα διοργανωθεί στο Πήλιο με σκοπό τη διασύνδεση των καλλιτεχνών με τον τόπο και τους κατοίκους του, με εικαστικές εγκαταστάσεις, μουσικές βραδιές και ξεναγήσεις στην αθέατη πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Σήμερα στις 16.00 workshop κυανοτυπίας με υλικά από τη φύση του Πηλίου με την Ιουλία Λαδογιάννη και στις 21.30 performance από τον Seyh Su στην πλατεία Κισσού. Διάρκεια μέχρι τις 30 Ιουλίου, οικισμός Κισσός.

Ενα μουσικό φεστιβάλ με σύγχρονη ανεξάρτητη ελληνική indie και alternative rock σκηνή θα διεξαχθεί στον βιομηχανικό χώρο Playground 260, σήμερα και αύριο. Στο Indie Playground Festival θα εμφανιστούν την πρώτη ημέρα οι Παιδί Τραύμα, The Steams, Godsleep και στις 27 Ιουλίου οι Lost Bodies, Γιώργος Καρράς, Dury Dava. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, με είσοδο από τη Σπύρου Πολυκράτη 6.

Τον τίτλο μιας οικογένειας φυτών, τα Ammophila, υιοθετεί η ετήσια εικαστική έκθεση στο νησί της Ελαφονήσου ως πρόσκληση για γνωριμία, διάλογο και σκέψη μεταξύ καλλιτεχνών, με τίτλο της φετινής έκθεσης «Hopes and Promises» (φωτογραφία). Διάρκεια έως 31 Ιουλίου στο Σχολείο Ελαφονήσου, καθημερινά από τις 18.30 έως τις 21.00.

Δύο εργαστήρια για παιδιά και εφήβους θα διοργανωθούν παράλληλα με το εικαστικό έργο Aquatic Echoes των Γιώργου Μωραΐτη, Latent Community και Φίλιππου Βασιλείου, στη Χίο στο κτίριο της Σκοτεινής φυλακής. Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν στο παλάτι Ιουστινιάνι του Κάστρου Χίου με τίτλο «Sound ecology» το πρώτο και «Συν-υπάρχοντας στον βυθό» το δεύτερο. Με σειρά προτεραιότητας, κρατήσεις στο digitalculture.gov.gr, Χίος.

Εξι Ιρλανδοί κεραμίστες θα παρουσιάσουν μαζί με επτά Ελληνες συναδέλφους τους στο Παλαιό Σχολείο του Λογγού στους Παξούς, σύγχρονη κεραμική τέχνη. Διάρκεια μέχρι τις 8 Αυγούστου, καθημερινά 20.00 με 22.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT