Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (04/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (04/08)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για δύο παραστάσεις στο Μικρό Θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου το έργο «Γίνεται δέντρο το πουλί;». Ο Τάκης Τζαμαργιάς σκηνοθετεί το κείμενο του Χρήστου Χωμενίδη στο πλαίσιο του κύκλου Contemporary Ancients του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, ενώ παίζουν οι Γεράσιμος Γεννατάς, Ευγενία Δημητροπούλου, Λένα Δροσάκη, Στέλιος Ιακωβίδης, Γωγώ Μπρέμπου, Δημήτρης Φουρλής. Παλαιά Επίδαυρος, στις 21.30.

Με διαγωνιστικό τμήμα, παρουσιάσεις έργων διάσημων φωτογράφων, εκθέσεις, αλλά και workshops στη νυχτερινή φωτογραφία και στη φωτογραφία φύσης, ξεκινάει σήμερα το 6ο Chania International Photo Festival. Για δηλώσεις συμμετοχής και το πλήρες πρόγραμμα στο cipfestival.com.

Τη σπουδαία αναδρομική έκθεση «Χρόνης Μπότσογλου – Η αδιάλλακτη ειλικρίνεια της ενσυναίσθησης» στο Ιδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στη Χώρα της Ανδρου μπορεί κανείς να επισκεφθεί και να συνδυάσει και με δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά. Το Ιδρυμα δημιούργησε εργαστήρια για να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το έργο του μεγάλου ζωγράφου. Σήμερα διοργανώνονται τα «Ανάγλυφα τοπία» (φωτογραφία) για παιδιά 5 έως 7 ετών. Δηλώσεις συμμετοχής στο goulandris.gr.

Ο Κώστας Μακεδόνας θα παρου-σιάσει ένα πρόγραμμα με δικές του λαϊκές επιτυχίες στην πανέμορφη Σύρο. Μαζί του η τραγουδίστρια Ελπίδα Γαδ. Πολιτιστικός χώρος συλλόγου Χρούσσων και ώρα έναρξης τις 21.00.

Γέννημα-θρέμμα του φεστιβάλ η Kalamata Festival Orchestra, θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας ορχηστρικά έργα των Τσαϊκόφσκι, Σκαλκώτα και Χάας στις 21.00, στις Διεθνείς Μουσικές Ημέρες της πόλης.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT