Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (08/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (08/08)

Δώδεκα νέοι καλλιτέχνες, τελειόφοιτοι, και σε συνομιλία με τον δάσκαλό τους στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Νίκο Τρανό, παρουσιάζουν στο παράρτημα της σχολής στην Υδρα – Αρχοντικό Εμμανουήλ Τομπάζη την ομαδική έκθεση με τίτλο «Exit»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα μείγμα αυτοσχεδιασμού, κλασικής και παγκόσμιας μουσικής θα παρουσιάσει η συνθέτρια και σολίστ Τάνια Γιαννούλη στην έναρξη του Kasos Jazz Festival 2023. H Γιαννούλη θα παίξει στο πιάνο το καινούργιο της άλμπουμ με τίτλο SOLO. Λιμάνι Μπούκα, Φρυ, Κάσος.

Στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά θα εμφανιστούν η Τάνια Τσανακλίδου και ο Φώτης Σιώτης με την παράσταση «Πουλάκια είναι και λαλούν» με τραγούδια των Σαββόπουλου, Σιδηρόπουλου, Ασιμου, Μούτση και άλλων. Νικηφόρου Φωκά και Κύπρου, στις 21.30.

Δώδεκα νέοι καλλιτέχνες, τελειόφοιτοι, και σε συνομιλία με τον δάσκαλό τους στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Νίκο Τρανό, παρουσιάζουν στο παράρτημα της σχολής στην Υδρα – Αρχοντικό Εμμανουήλ Τομπάζη την ομαδική έκθεση με τίτλο «Exit» (φωτογραφία) και τη χρήση διαφορετικών μέσων όπως γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία και εγκαταστάσεις. Εως τις 18 Αυγούστου, από Τρίτη έως Κυριακή, 19.30 έως 22.30.

Στην αυλή του Ναού του Σωτήρος στις 21.00 η Dora and Friends παρουσιάζουν το «Schumann forever». Στο πιάνο η Ντόρα Μπακοπούλου, βιολί Νίκος Μάνδυλας, βιόλα Κρυσταλία Γαϊτάνου, τσέλο Χριστόφορος Μιρόσνικοφ και πιάνο Μαριάννα Μπράουν. Θα παίξουν έργα Ραχμάνινοφ, Σεν Σανς και Σούμαν. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας.

Στο πλαίσιο του Σάμος Young Artist Festival παρουσιάζονται έργα Σούμπερτ, Λιστ, Σκαλκώτα, Γκοντόφσκι, Γκέρσουιν, με τον Αλέξανδρο Μπλέτενμπεργκ στο πιάνο και με τίτλο «Μπλε ώρα». Αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT