Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (10/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (10/08)

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντί για εισιτήριο, φέρτε την καρέκλα σας. Ετσι συνιστά το Bring Your Chair – Cozy Festival στη Σίφνο, που γιορτάζει τα πέντε του χρόνια λειτουργίας και εγκαινιάζει μια νέα θεματική ενότητα με αναγνώσεις λογοτεχνίας και ποίησης με τον τίτλο «By the book – Αναγνώσεις στην Καταβατή». Την ενότητα εγκαινιάζουν οι Δημήτρης Αλιμπέρτης, Βασιλική Ράπτη και η Ελένη Τζατζιμάκη. Παρουσιάζει η Ελενα Ντάκουλα. Στις 21.00.

Για ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική μας καλεί η Κατερίνα Πολέμη στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Στην αυλή του ναού του Σωτήρος, μαζί με τη Βίκη Βασιλειάδη στο φλάουτο και τον Αντώνη Κουφουδάκη στην κιθάρα θα παρουσιάσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια με τίτλο «Buenos Aires: Poema Valseado». Στις 21.00.

Τελευταία παράσταση απόψε για το έργο «Αλφάβητο: Ενα οικολογικό συμφωνικό ποίημα» (φωτογραφία), που βασίζεται στο έργο της Ινγκερ Κρίστενσεν και παρουσιάζεται στο πλαίσιο του «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός». Σκηνοθεσία: Νικαίτη Κοντούρη. Ερμηνεύουν οι Νάντια Μουρούζη, Ελένη Παργινού, Ελένη Μολέσκη και οι μουσικοί Δανάη Τσαδήμα, Κωνσταντίνος Φραντζής. Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας, προμαχώνας Σαβορνιάν, στις 21.15.

Με αφιέρωμα στους σπουδαίους τραγουδοποιούς Νικ Κέιβ, Λέοναρντ Κοέν και Τζόνι Κας εμφανίζονται στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου οι Πόπη Νταλαχάνη στη φωνή και στην κιθάρα και ο Σωτήρης Τράγκας στο σαξόφωνο, οι γνωστοί Dilemma δηλαδή. Πανεπιστημίου 12, στις 21.00.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του και με αφορμή τα 50 χρόνια καριέρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται στο Θέατρο Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία, στις 21.30.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT