Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (11/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (11/08)

Η μουσική παράσταση των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη «Ποιητικά να κατοικεί ο άνθρωπος» θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Νάξου, σήμερα και αύριο και στο πλαίσιο του θεσμού «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός»

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο του πρέσβη της Ελλάδας στο Βέλγιο, Διονύση Καλαμβρέζου, «Εικονικός εφιάλτης», θα παρουσιαστεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ζακύνθου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Φίλιππος Συνετός, πρόεδρος της Ιστορικής Βιβλιοθήκης, ο Διονύσης Μουσμούρης, συγγραφέας και εκδότης, η Αντωνία Χαρτά, συγγραφέας, ο Σπύρος Γιατράς, φιλόλογος, ο Παναγιώτης Κολύρης, πρ. αντιδήμαρχος, και η μεταφράστρια Ρίτα Κολαΐτη. Στις 20.00, πλατεία Σολωμού, Ζάκυνθος.

Η μουσική παράσταση των Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη (φωτογραφία) «Ποιητικά να κατοικεί ο άνθρωπος» θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Νάξου, σήμερα και αύριο και στο πλαίσιο του θεσμού «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός». Πύργος Μπαζαίου, 12ο χλμ. οδού Χώρας Νάξου, στις 21.30, με ελεύθερη είσοδο.

Μια γιορτή της ζωής και της φύσης είναι το 7ο Zero Festival στη λίμνη Ζηρού, το οποίο απόψε παρουσιάζει τους Villagers of Ioannina, τον ράπερ Νέγρο του Μοριά και τους Elephant & inkblots.

Εργα Λημνιών δημιουργών ή δημιουργών που εμπνέονται από το νησί της Λήμνου παρουσιάζει το Kournos Music Festival με τίτλο «Επί πτερύγων ανέμων» έως τις 27 Αυγούστου. Σήμερα παρουσιάζεται μια site specific performance για τον εικαστικό Ράλλη Κοψίδη με καταγωγή από το νησί, του Δημήτρη Μαμιού και του συνθέτη Γιώργου Κατακουζηνού. «Κάνιστρο», στο Μετόχι Παλλημνιακού Ταμείου, στις 21.00.

Στα σύνορα μεταξύ Τζουμέρκων και Ραδοβιζίων, σε ένα αλπικό τοπίο μέσα στα έλατα, θα εμφανιστούν οι Γκιντίκι στον συνοικισμό Φράξος της Καστανιάς Αρτας, με διάθεση για γλέντι. Πλατεία Αγίου Νικολάου, στις 21.30.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT