Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (15/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (15/08)

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με βιολιά στον Πύργο Μπαζαίου καλεί τους επισκέπτες και κατοίκους της Νάξου ο Γιάννης Ζευγόλης να γιορτάσουν τη γιορτή της Παναγίας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου. «Οπως παλιά», Χώρα Νάξου.

Πέντε διαφορετικοί φωτογράφοι εκθέτουν στη Μήλο και παρουσιάζουν την προσωπική τους ματιά για το υπέροχο νησί. Οι Κατερίνα Καλούδη, Γιώργος Κορδάκης, Ηλίας Κοσίντας (φωτογραφία), Μάντη Λυκερίδου και Λόρι Βασκόνι εκθέτουν με τίτλο «Αφηγήσεις Μήλου» / «Narratives of Milos» στο πλαίσιο του 30ού Φεστιβάλ Δήμου Μήλου, στο Καταφύγιο Αδάμαντα. Καθημερινά από τις 19.00 έως τις 23.00. Διάρκεια έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Δεν θα είναι το μόνο πανηγύρι ανήμερα την Παναγία αλλά η πανήγυρις Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου και Κουρμπάνι στο Λιβάδι εντάσσεται στα Θέρμης Δρώμενα 2023 μαζί με πολλές άλλες εκδηλώσεις, όπως κινηματογραφικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους, αλλά και παραδοσιακούς χορούς. Θέρμη, Θεσσαλονίκης.

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια του βιολονίστα Γιάννου Μαργαζιώτη επιστρέφει, για 19η χρονιά, το Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κυκλάδων στην Ερμούπολη της Σύρου. Απόψε, ρεσιτάλ βιολιού από τον σολίστ και ακαδημαϊκό Hrachya Harutyunian, στο πιάνο τον συνοδεύει η Ai Motohashi. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ερμούπολης, στις 21.00, και με ελεύθερη είσοδο.

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων μαζί με τον δήμο της πόλης διοργανώνουν μια συναυλία αύριο, Τετάρτη 16 Αυγούστου, με την Ελένη Δήμου, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια αφιερωμένα στο φεγγάρι. Συμμετέχει και ο Κώστας Φιωτάκης. «Ελένη των Φεγγαριών», στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Νικηφόρου Φωκά και Κύπρου, Χανιά, στις 21.00.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT