Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (18/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (18/08)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τα λυρικά της νιότης» σε ποίηση Διονυσίου Σολωμού και μουσική Δημήτρη Σφακιανάκη παρουσιάζει η ομάδα «Χρόες – οι μεταπτώσεις του τετράχορδου», με σολίστες τους Μαρία Κουσουλάκου και Βασίλη Πελαντάκη. Συμμετέχουν χορωδία και μικρή ορχήστρα και μουσικοί από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Πάτρας. Μικρό Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις», λεωφόρος Νικολάου Πλαστήρα 26, Ηράκλειο Κρήτης, στις 21.00.

Στη Δωδώνη μας καλεί το Bad Tooth Summer Camp με μουσική, κατασκήνωση και διασκέδαση. Το σημερινό line up περιλαμβάνει τους Turbocharger, Priorities, Liptards, Στράφι. Θέση Σκαλοπούλου, διάρκεια έως τις 21 Αυγούστου.

Εγκαίνια απόψε στην γκαλερί follow your art, στο Καψάλι των Κυθήρων, για την έκθεση «Αλληλουχίες – Ενα σημάδι στην επιφάνεια». Η γκαλερί καλεί έναν καταξιωμένο εικαστικό, ο οποίος συστήνει δύο νεότερούς του ανερχόμενους. Αρχή φέτος με τον Στέφανο Ρόκο και τις Σοφία Ροζάκη (φωτογραφία) και Κλεοπάτρα Τσαλή. Στις 21.00.

Επιθεώρηση σε κείμενα Αγγελου Πυριόχου και σκηνοθεσία Ελένης Γερασιμίδου είναι η παράσταση «Διακοπές στο Porto Salta» στην αυλή του θεάτρου «Από Κοινού». Παίζουν οι Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Βάλια Τζιτζικάκη. Ευπατριδών 4, στις 21.15.

Ο Καραγκιόζης ασχολείται με τα σύγχρονα προβλήματα, και μάλιστα αυτά που αφορούν το περιβάλλον. Ετσι, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ερέτριας, στις 20.30, και στο πλαίσιο του θεσμού «Ολη η Ελλάδα ένας πολιτισμός», θα παιχτεί η παράσταση «Ο Καραγκιόζης και τα τέρατα του κλιματικής αλλαγής» από το θέατρο σκιών του Χρήστου Στανίση. Αρχαίου Θεάτρου 1, Ερέτρια.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT