Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (29/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (29/08)

Ο Νικ Γουότερχαουζ έρχεται απόψε και αύριο στην ταράτσα του Gazarte για δύο συναυλίες που υπόσχονται να γοητεύσουν το κοινό με ένα μείγμα σόουλ μελωδιών, διαχρονικών ρυθμών και πολύ χορού

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Ανοιχτό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου θα παρουσιαστεί απόψε η παράσταση «Βατράχια» της Εφης Μπίρμπα, η οποία διασκευάζει την κλασική κωμωδία του Αριστοφάνη. Ο Αρης Σερβετάλης ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Διονύσου έχοντας δίπλα του τον Μιχάλη Σαράντη σε εκείνον του Ξανθία. Παίζουν ακόμη οι Αργύρης Ξάφης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μαίρη Μηνά, Εκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Θεοφάνους, Αλεξάνδρα Καζάζου, Νάνσυ Μπούκλη και Κυριάκος Σαλής. Στις 9 μ.μ.

Ο Νικ Γουότερχαουζ (φωτογραφία) έρχεται απόψε και αύριο στην ταράτσα του Gazarte για δύο συναυλίες που υπόσχονται να γοητεύσουν το κοινό με ένα μείγμα σόουλ μελωδιών, διαχρονικών ρυθμών και πολύ χορού. Με βίντατζ αισθητική, ο Γουότερχαουζ αποτίνει φόρο τιμής στην αμερικανική μουσική των δεκαετιών του 1950 και του 1960, καταφέρνοντας ταυτόχρονα να παραμείνει επίκαιρος και φρέσκος. Στις 9.30 μ.μ.

Οι Πυξ Λαξ εμφανίζονται απόψε ζωντανά στο Κηποθέατρο Παπάγου, φέρνοντας μαζί τους όλες τις κλα-σικές επιτυχίες που τους καθιέρω-σαν επί δεκαετίες στη συνείδησητου κοινού και παράλληλα στις κο-ρυφογραμμές της ελληνικής ροκ σκηνής. Στις 9 μ.μ.

Η «Εκάβη» του Ευριπίδη, στη σκηνοθετική ερμηνεία της Ιούς Βουλ-γαράκη, παρουσιάζεται απόψεστο θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Η Ελένη Κοκκίδου ενσαρκώνει την κεντρική ηρωίδα, έχοντας στο πλευρό της τους Ιωσήφ Ιωσηφίδη, Μαρίνα Καλογήρου, Θανάση Κουρλαμπά, Ερρίκο Μηλιάρη, Ηλεάνα Μπάλλα, Ακη Σακελαρίου και Αλέκο Συσσοβίτη. Στις 9 μ.μ.

O Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος παρουσιάζει απόψε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ «Ennio: The Maestro» του Τζουζέπε Τορνατόρε, στον θερινό κινηματογράφο Ριβιέρα. Τρυφερή βιογραφία, διά χειρός ενός από τους πιο αγαπητούς συνεργάτες του σπουδαίου συνθέτη. Στις 9 μ.μ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT