Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (05/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (05/09)

Το πρώτο θεατρικό έργο του Νίκου Τσιφόρου «Η πινακοθήκη των ηλιθίων», που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό από τον θίασο του Δημήτρη Χορν, ανεβαίνει και πάλι στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» του συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» θα γίνει εκδήλωση προς τιμήν του Ζουλφού Λιβανελί από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη. Για τον αγωνιστή της συνύπαρξης των δύο λαών θα μιλήσουν οι Γιώργος Αγοραστάκης, Αννα Πατάκη, Χρήστος Χωμενίδης, Πάρις Κωνσταντινίδης και ο Χένινγκ Σμιέντ. Στο κλείσιμο της βραδιάς θα τραγουδήσει η Μαρία Φαραντούρη. Μέγαρο Μουσικής, στις 19.30.

Ακόμη μία συναυλία στο σκοτάδι με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για την υποστήριξη του έργου της «Αρωγής», του συλλόγου ατόμων με προβλήματα όρασης του νομού Κυκλάδων, διοργανώνεται στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, αυτή τη φορά με τον τραγουδοποιό Απόστολο Ρίζο. Πειραιώς 206, Ταύρος, στις 21.00.

Το πρώτο θεατρικό έργο του Νίκου Τσιφόρου «Η πινακοθήκη των ηλιθίων» (φωτογραφία), που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό από τον θίασο του Δημήτρη Χορν, ανεβαίνει και πάλι στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών σε σκηνοθεσία Ανδρομάχης Χρυσομιχάλη για λίγες ακόμη παραστάσεις. Εθνικής Αμύνης 2, Θεσσαλονίκη, στις 21.00.

Το καλοκαίρι ως προϊόν αλλά και ως η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας γίνεται παράσταση. Η νέα παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ερευνά και παρουσιάζει την εργασία της καλοκαιρινής σεζόν σε κείμενο και σκηνοθεσία Χριστίνας Κυπραίου και Μιχάλη Πητίδη, που εμφανίζονται στη σκηνή μαζί με τους Ναταλία Καλογεροπούλου, Μελίνα Κοτσέλου, Γιώργο Μπουφίδη, Δέσποινα Σταυρίδη και Ζωή Σιγαλού. Παλαιό Κολυμβητήριο Καβάλας, στις 21.00.

Την «Οπερα της πεντάρας» του Μπρεχτ παρουσιάζει το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Αγίου Δημητρίου στο πρόγραμμα του 16ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, με έναρξη στις 20.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT