Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (06/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (06/09)

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα 100 χρόνια από τη γέννηση του τραγουδοποιού, συνθέτη και δασκάλου Θεόδωρου Πολυκανδριώτη τιμά ο Δήμος Αιγάλεω με μια εκδήλωση στο Θέατρο Αλέξης Μινωτής. Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί και στη Νεάπολη Κρήτης την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Στις 21.00.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας ρίχνει την αυλαία του για φέτος με τα «Βατράχια» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Εφης Μπίρμπα. Παίζουν οι Αρης Σερβετάλης, Μιχάλης Θεοφάνους, Αλεξάνδρα Καζάζου, Εκτορας Λιάτσος, Μαίρη Μηνά, Νάνσυ Μπούκλη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Αργύρης Ξάφης, Κυριάκος Σαλής, Μιχάλης Σαράντης. Θέατρο Πέτρας «Μαρίνα Μερκούρη», Πετρούπολη, στις 21.00.

Ως συνέχεια της έκθεσης «Επαναλήψεις», που παρουσιάζεται έως τις 17 Σεπτεμβρίου στη Citronne Gallery στον Πόρο, εγκαινιάστηκε χθες μια ακόμη έκθεση στην αντίστοιχη γκαλερί της Αθήνας (φωτογραφία) με τη συμμετοχή των εικαστικών Νίκου Αλεξίου, Beppe Caturegli, Αλέκου Κυραρίνη, Χριστίνας Μήτρεντσε, Μυρτούς Ξανθοπούλου, Μαρίας Οικονομοπούλου, Νίνας Παπακωνσταντίνου, Νίκου Ποδιά, Εφης Σπύρου, Θάλειας Χιώτη, Πάνου Χαραλάμπους. Πατριάρχου Ιωακείμ 19, 4ος όροφος.

Στα Χανιά θα κλείσει τις εμφανίσεις του στην Κρήτη ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς του θα τραγουδήσουν οι Alkyone, Γιάννης Λίταινας και Αλέξανδρος Κτιστάκης. Youth of Dope Village – Καλόρουμα Ακρωτηρίου στα Χανιά, στις 21.00.

Μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, η Αννα Βίσση, θα δώσει την πρώτη από τις δύο συναυλίες της στο Ηρώδειο (η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου) με σκοπό να ενισχύσει το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων. Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT