Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (07/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (07/09)

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσουν οι μαθήτριες και οι μαθητές πέντε μουσικών σχολείων Αττικής μια μεγάλη συναυλία ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας «1η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων» που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, που έχει σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός. Με ελεύθερη είσοδο, στις 19.00.

Αυλαία λήξης σήμερα για το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας «Photosynthesis: 2023Faliro», που ανέδειξε νέους Ελληνες φωτογράφους και τις δουλειές τους, αλλά παρουσίασε και φωτογράφους από όλον τον κόσμο. Μαρίνα Φλοίσβου.

Με μια γνωριμία που κρατάει πάνω από τέσσερις δεκαετίες και με κοινούς δύο δίσκους, η Μαρία Φαραντούρη και ο Ζουλφί Λιβανελί (φωτογραφία) εμφανίζονται μαζί στο Ηρώδειο για μια μοναδική συναυλία με βάση το κοινό τους ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Στις 21.00.

Μια καλή αφορμή για να επισκεφθεί κανείς το 51ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Αρεως δίνει η συναυλία που θα παρουσιαστεί με ένα μουσικό ταξίδι από την Ελλάδα μέχρι τη Λατινική Αμερική. Συμμετέχουν οι Μ. Μορελεόν, η Α. Καπαρού και η Ερωφίλη, ενώ τις συνοδεύει στο πιάνο ο συνθέτης Μ. Στρόφαλης. Κεντρική σκηνή «Μελίνα Μερκούρη», στις 20.00.

Η επιτυχημένη παράσταση «Ο γυάλινος κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη με την Κάτια Δανδουλάκη, παρουσιάζεται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Μαζί της οι Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Ρένος Ρώτας. Ηρακλείου 13, Πειραιάς, στις 21.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT