Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (19/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης (19/09)

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πέντε σπουδαίες γυναικείες φωνές της world music, τις Gülseven Medar, Ana Alcaide, Mor Karbasi, Mira Wagih, Souad Massi και στίχους των Αρη Δαβαράκη, Αγαθής Δημητρούκα, Ραββίνο Γκαμπριέλ Νεγρίν και άλλους θα εμφανιστεί η πολυβραβευμένη συνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Ηρώδειο με την παράσταση «Γυναίκες της Μεσογείου». Στις 21.00.

Η συναυλία – αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του συνθέτη, τραγουδοποιού και δασκάλου Θεόδωρου Πολυκανδριώτη, που είχε αναβληθεί λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Αιγάλεω και στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής», στις 21.00.

«Ενα έργο τέχνης είναι μια εξομολόγηση». Τα λόγια του Αλμπέρ Καμύ αποτελούν το θέμα της ομαδικής εικαστικής έκθεσης σε επιμέλεια του Δημήτρη Λαζάρου στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο (φωτογραφία). Από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός Τετάρτης) από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 και το Σάββατο από τις 12.00 έως τις 21.00. πλατεία Κολωνακίου 2.

Για δύο παραστάσεις θα εμφανιστεί ο διάσημος μουσικός, που παντρεύει το τσέλο με τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα, όπως ποπ και ροκ. Ο Hauser θα εμφανιστεί στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στο πλαίσιο της περιοδείας του «Rebel with a Cello». Λυκαβηττός, Αθήνα.

Μια διπλή προβολή με τίτλο «Οταν η Τσέλι συνάντησε τη Δήμητρα» θα πραγματοποιήσει σήμερα η Ταινιοθήκη της Ελλάδος και με δωρεάν είσοδο θα προβληθούν τα ντοκιμαντέρ, «Μέρες και νύχτες της Δήμητρας Κ.» της Εύας Στεφανή και η «Βασίλισσα της Νέας Υόρκης» της Βαλερί Κοντάκου. Παρούσες στον θερινό κινηματογράφο «Λαΐς» θα είναι και οι δύο δημιουργοί. Στις 20.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT