Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (20/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (20/09)

Συναυλία στο θέατρο Αλσος θα δώσει ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τους Ασπασία Στρατηγού και Αλέξανδρο Τζουγανάκη

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια σπάνια ευκαιρία θα έχουν οι λάτρεις της τζαζ με δύο διαφορετικές εκδηλώσεις από το ίδιο μουσικό σχήμα. Οι Pablo Held Trio, οι Πάμπλο Χελντ στο πιάνο, Ρόμπερτ Λάντφερμαν κόντρα μπάσο και Τζόνας Μπουργκουινκέλ στα ντραμς, θα παρουσιάσουν ένα Masterclass στο Ωδείο Αθηνών με θέμα τον αυτοσχεδιασμό (12.00 έως 15.00 και κρατήσεις στο [email protected]) ενώ την Πέμπτη θα δώσουν μια συναυλία στο Ινστιτούτο Γκαίτε. Ομήρου 14-16, στις 20.00.

Στο φεστιβάλ Ηλιούπολης θα εμφανιστεί ο Κώστας Μακεδόνας, παρουσιάζοντας τραγούδια που έχουν γράψει Ιστορία στην ελληνική μουσική από κορυφαίους δημιουργούς. Μαζί του και η ερμηνεύτρια Χριστιάνα Γαλιάτσου. Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» στις 21.00. Γαρδίκη και Σμόλικα.

Συναυλία στο θέατρο Αλσος θα δώσει ο Γιώργος Νταλάρας (φωτογραφία) μαζί με τους Ασπασία Στρατηγού και Αλέξανδρο Τζουγανάκη. Ευελπίδων 4, Πεδίον του Αρεως, στις 20.30.

Εργα των Βέρντι, Πουτσίνι, Μασκάνι, Τσαϊκόφσκι, Μασνέ, Μάγερμπερ, αλλά και του Σπύρου Σαμάρα, θα παρουσιάσει η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών για μια βραδιά όπερας στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη». Συμμετέχουν η υψίφωνος Αννα Στυλιανάκη και ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου. Διευθύνει ο Βύρων Φιδετζής. Θέατρο Νταμάρι, Μεταμορφώσεως Σωτήρος 25-27, Βριλήσσια, στις 20.30.

Παρουσίαση του βιβλίου «Ηλιος με ξιφολόγχες» του Γιώργου Σκαμπαρδώνη θα γίνει στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στη Στοά, στις 19.00, παρουσία του συγγραφέα. Μαζί του θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Μπασκόζος. Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT