Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (23/09)

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου (23/09)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπόσχονται όλοι ότι η συναυλία θα είναι εκρηκτική, με ήχους χάλκινων οργάνων και αγαπημένες μουσικές. Η Salonique Brass Band και ο Κώστας Μακεδόνας θα συμπράξουν μαζί για μια συναυλία που όλα τα έσοδά της θα διατεθούν στον σύλλογο συνδρόμου Down Ελλάδος. Μονή Λαζαριστών, αύριο, στις 20.30.

Θα έχει ως βάση τα πολυαγαπημένα τραγούδια της Τζένης Βάνου, αλλά δεν θα σταματήσει εκεί. Θα προσθέσει Μπάρμπρα Στρέιζαντ, Εντίθ Πιαφ, Σαρλ Αζναβούρ και άλλες φωνές που επηρέασαν τη Φωτεινή Δάρρα (φωτογραφία), και θα παρουσιάσει μια συναυλία με τη μοναδική φωνή της. Θέατρο Αττικού Αλσους «Κατίνα Παξινού», αύριο, στις 21.00.

Ο Θανάσης Τριαρίδης και η Ελενα Σωκράτους συναντώνται στον θεατρικό μονόλογο «HIV», ο οποίος αφηγείται την ιστορία της Επίφανι Γκούντμαν, της Νιγηριανής εργαζομένης στο σεξ, η οποία υπήρξε θύμα εμπορίας ανθρώπων, διαπομπεύθηκε και τελικά αυτοκτόνησε στην Αθήνα. Σήμερα στις 21.00 και αύριο, 19.00 και 21.00, θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο.

Το βιβλιοπωλείο «Αμόνι» διοργανώνει ένα τριήμερο σε διάφορα σημεία στα Πετράλωνα με τίτλο «Ποιήτριες στην Αθήνα». Σήμερα στο μπαρ «Βραζιλιάνα», στο πάρκο Βουτιέ στον περιφερειακό Φιλοππάπου, στις 19.00, και αύριο στο συνεργατικό καφενείο «Περιβολάκι» στην πλατεία Ηούς, στις 19.30. Περισσότερες πληροφορίες στο 6947-118.748.

Οι φανατικοί φίλοι του stand up κωμικού Λάμπρου Φισφή θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν στο πλαίσιο της περιοδείας του «Να το φως», στο Θέατρο Δάσους, δάσος Σέιχ Σου, στις 21.30.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT