Σε Μαϊστράλη, Μαυρογεώργη το βραβείο «Σαπουντζή»

Σε Μαϊστράλη, Μαυρογεώργη το βραβείο «Σαπουντζή»

Στις ηθοποιούς Νεφέλη Μαϊστράλη και Κατερίνα Μαυρογεώργη απονεμήθηκε χθες εξ ημισείας το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή» από την ηθοποιό και καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας, Μπέττυ Αρβανίτη

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις ηθοποιούς Νεφέλη Μαϊστράλη και Κατερίνα Μαυρογεώργη απονεμήθηκε χθες εξ ημισείας το βραβείο «Ελευθερία Σαπουντζή» από την ηθοποιό και καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας, Μπέττυ Αρβανίτη. Το βραβείο απονέμεται ανά διετία σε ανερχόμενους καλλιτέχνες έως 30 ετών και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 3.000 ευρώ στη μνήμη της ηθοποιού και συγγραφέως Ελευθερίας Σαπουντζή, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2000 σε ηλικία 29 ετών. Ωστόσο, φέτος ήταν η πρώτη φορά που απονεμήθηκε με διαφορά ενός έτους.

Υποψήφιες ήταν επίσης η Εμιλυ Λουίζου και η Μαρία Μοσχούρη. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν ο σκηνογράφος Κωνσταντίνος Ζαμάνης, η θεατρολόγος Δηώ Καγγελάρη, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς και ο ηθοποιός Αγγελος Τριανταφύλλου. Αποσπάσματα από τη δουλειά της Ελευθερίας Σαπουντζή παρουσίασε η ηθοποιός, σκηνοθέτις και βραβευμένη του 2022 Ελένη Ευθυμίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT