Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (27/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (27/09)

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση της Φλωρεντίας Οικονομίδου με τίτλο «Ψηφιακά εργόχειρα», που περιλαμβάνει τρία τρίπτυχα animation και μια σειρά μεγάλων εικαστικών τυπωμάτων...

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ ΜουσιΚώς διοργανώνεται η συναυλία του Quintarco – Κουιντέτο Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τίτλο «Η μουσική Σμύρνη: ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο» με έργα των Κωνσταντινίδη, Ελγκαρ, Βρέτου, Γούζιου, Τανρικορούρ και σολίστ τον Αλέκο Βρέτο στο ούτι. Νίσυρος, Ζωσιμοπούλειο Θέατρο, Μανδράκι, στις 20.30.

Εγκαινιάζεται σήμερα η έκθεση της Φλωρεντίας Οικονομίδου με τίτλο «Ψηφιακά εργόχειρα» (φωτογραφία), που περιλαμβάνει τρία τρίπτυχα animation και μια σειρά μεγάλων εικαστικών τυπωμάτων, με κάποια από αυτά να αναφέρονται στην απώλεια του οικείου, ενώ σε άλλα δίνεται έμφαση στον κοσμολογικό-ονειρικό χαρακτήρα. Πολυχώρος Art Project Space, Φαλήρου 66, από τις 19.00 έως τις 22.30.

Ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 30 Σεπτεμβρίου η νέα παράσταση χορού της Μαρίας Κολιοπούλου «Dancing (fancy)» στο Bios σχετικά με το ικανό, το ανάπηρο, το νέο ή το ηλικιωμένο σώμα και το σώμα που θεωρητικά δεν είναι αποδεκτό να παρουσιαστεί στη σκηνή. Πειραιώς 84, στις 21.00.

Αν καρδιοχτυπάτε με τον Χάρι Χόλε, τότε πρέπει να βρεθείτε στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», και να συναντήσετε από κοντά τον εκφραστή του σκανδιναβικού νουάρ Γιο Νέσμπο, που θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα Δημήτρη Σίμο ενώ στη διαδοχική μετάφραση θα είναι η μεταφράστρια αρκετών έργων του, Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη. Ακαδημίας 59 στις 19.30, με δελτία εισόδου στο metaixmio.gr.

Το χοροθέατρο για γονείς και βρέφη με τίτλο «Underwater» επιστρέφει στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ για έναν ακόμη κύκλο παραστάσεων έως την 1η Οκτωβρίου. Τρεις παραστάσεις, στις 10.00, 11.30 και 13.00. Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT