Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (28/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης (28/09)

Σήμερα εγκαινιάζεται η δεύτερη ατομική έκθεση του Γιώργου Σταματάκη, όπου ο καλλιτέχνης εμπνέεται ξανά από τη βιωματική του σχέση με την ιαπωνική ύπαιθρο, με τίτλο «A Romantic Stroll in Apnea» στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα γίνει άβολο» ονομάζουν την παράστασή τους, μια μουσική κομεντί με Stand Up Comedy, τραγούδια, πρόζα και χορό, ο Γιάννης Ταυλάς και ο Πάρις Ρούπος. Ορφέας Live Bar, Φωκίωνος Νέγρη 25, Κυψέλη, στις 21.00.

Εγκαίνια την Παρασκευή στις 29 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, για την έκθεση «Εξω φρενών από ευχαρίστηση» σε επιμέλεια της Νάντιας Αργυροπούλου. Το βράδυ των εγκαινίων θα υπάρξει ανάγνωση από τη Βαλίνια Σβορώνου και αμέσως μετά live μουσική περφόρμανς από τους The Callas feat. The Callasettes. Κτίριο «Νόμπελ» – χώρος πολιτισμού Δήμου Χαλανδρίου, Ηβης 30 και Τυμφρηστού, Χαλάνδρι.

Σήμερα εγκαινιάζεται η δεύτερη ατομική έκθεση του Γιώργου Σταματάκη, όπου ο καλλιτέχνης εμπνέεται ξανά από τη βιωματική του σχέση με την ιαπωνική ύπαιθρο, με τίτλο «A Romantic Stroll in Apnea» (φωτογραφία) στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα. Από τις 19.00 έως τις 22.00, Αρματολών και Κλεφτών 48.

Eνα πολυμερές έργο τέχνης, εμπνευσμένο από το μουσικό σύμπαν του Μίκη Θεοδωράκη, είναι το «Mikis Satellites», ένα video art project του Αστέρη Κούτουλα σε συνεργασία με τέσσερις εικαστικούς καλλιτέχνες, τους Μιχάλη Αργυρού, Αχιλλέα Γκατσόπουλο, Γιώργο Κολιό και Ινα Κούτουλα. Metaphor Athens, Δορυλαίου 10, πλατεία Μαβίλη, για το τετραήμερο 28 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου από τις 17.00 έως τα μεσάνυχτα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «New Jazz Artists», το Jazzet Cafe παρουσιάζει τον ντράμερ Μπίλι Πριμ και το κουαρτέτο του. Μαζί του ο κορυφαίος, διεθνούς φήμης, σαξοφωνίστας, συνθέτης και συγγραφέας Γκίλαντ Aτζμον. Καραϊσκάκη 99, Χαλάνδρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT