Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (29/09)

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (29/09)

Εγκαινιάζεται σήμερα η εικαστική έκθεση «Ελαιώνας ’23 – Χθόνιο και Ανθρωπόκαινος» σε επιμέλεια του Δημήτρη Τρίκα...

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια καλλιτεχνική εκδήλωση, η οποία διαμορφώνεται από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή, είναι η «Longing Disco», την οποία οργανώνει ο καλλιτέχνης Νικ Φοξ, στο πλαίσιο του Modern Love Festival, που πραγματοποιείται στο ΕΜΣΤ – Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στην Αθήνα. Γι’ αυτό, αν θέλετε να συμμετάσχετε πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα με το αγαπημένο σας τραγούδι στην ιστοσελίδα του ΕΜΣΤ. Ωρα έναρξης: 22.30.

Εγκαινιάζεται σήμερα η εικαστική έκθεση «Ελαιώνας ’23 – Χθόνιο και Ανθρωπόκαινος» (φωτογραφία) σε επιμέλεια του Δημήτρη Τρίκα, με τη συμμετοχή 48 καλλιτεχνών, αλλά και δημόσιο πρόγραμμα, performances και άλλες δράσεις με σκοπό την ανάδειξη των διπόλων που κυριαρχούν στην περιοχή του Ελαιώνα ως αποτέλεσμα του σκληρού ανθρώπινου αποτυπώματος. Σε διάφορους χώρους με προτεινόμενο σταθμό άφιξης, στάση Ελαιώνα, από τις 17.00 έως 22.30.

Οι Human Touch,, δηλαδή οι Ντέιβιντ Λιντς, Γιώτης Κιουρτσόγλου και Σταύρος Λάντσιας, το πιο αγαπημένο γκρουπ της τζαζ ελληνικής σκηνής, θα εμφανιστούν στο Jazzét Music Hall. Στρ. Καραϊσκάκη 99, Χαϊδάρι, στις 21.30.

Ξεκινούν σήμερα και μέχρι την 1η Οκτωβρίου, με ελεύθερη είσοδο, από το Ιδρυμα Schwarz σε συνεργασία με την Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών στην Αθήνα και για 9η συνεχή χρονιά, οι «Νύχτες Κλασικής Μουσικής στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη». Πλήρες πρόγραμμα στο ascsa.edu.gr. Στις 20.00.

Τη «Μήδεια» του Ευριπίδη παρουσιάζει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο πλαίσιο του Artport III από την Εφηβική Θεατρική Ομάδα «Εμείς Εμείς», όπου όλους τους ρόλους ερμηνεύουν κορίτσια 11 έως 14 ετών. Ηρ. Πολυτεχνείου 32 και Βασ. Γεωργίου, στις 20.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT