Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

Πού βγαίνουμε σήμερα Σάββατο; Προτάσεις για θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις, εκδηλώσεις

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τραγούδια και παινέματα ξέρω να πω καμπόσα» είναι ο τίτλος της παράστασης με ελληνική δημοτική μουσική που ανεβάζει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς στο κτίριο του ιδρύματος στον Ταύρο, με την ορχήστρα και τη χορωδία του Κέντρου Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης». Με δωρεάν είσοδο και προκράτηση θέσης στο 210-34.18.051. Δωρίδος 2 και λεωφόρος Ειρήνης 14, Ταύρος, στις 20.30.

Ο μονόλογος «Βρωμιά» του Ρόμπερτ Σνάιντερ για τον Σαντ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιράκ και τώρα είναι μετανάστης στη Γερμανία, ανεβαίνει τη Δευτέρα στο θέατρο Πλύφα και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00 με τον Κωνσταντίνο Φάμη, σε σκηνοθεσία της Κατερίνας Πολυχρονοπούλου. Κορυτσάς 39.

«Οταν μεγαλώσω, θα γίνω Νάνα Μούσχουρη». Η παράσταση σε ερμηνεία του Μάνου Καρατζογιάννη και σκηνοθεσία του Ελισσαίου Βλάχου ανεβαίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως τις 29 Οκτωβρίου. Οπως λέει και η ίδια η Νάνα Μούσχουρη για την παράσταση, «ο Μιλού, το αγόρι που ζει το όνειρό του, συνεχίζει να βαδίζει στον δρόμο του με ενθουσιασμό και σεβασμό για να καταφέρει να υπάρξει, μέχρι τα όρια της ζωής του». Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55.

Για ένα ολοήμερο πάρτι μάς προσκαλεί το MOMus-Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης-Συλλογή Κωστάκη, και συγκεκριμένα στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών με τίτλο «SPEKTRAUM x MOMus» με ηλεκτρονική μουσική, από τις 14.00 έως τις 23.00, το Σάββατο στις 7 Οκτωβρίου. Κολοκοτρώνη 21, Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη.

Από σήμερα και κάθε Σάββατο και Κυριακή, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Σταθμός ο θεατρικός μονόλογος του Βασίλη Κατσικονούρη «Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα» με τον Γιώργο Νινιό. Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT